נאסי גורנג – אורז אינדונזי מטוגן עם ביצת עין

המאכל הלאומי של אינדונזיה נוחת בישראל: נאסי גורנג - אורז אינדונזי מטוגן שמוגש בקערה ומעליו ביצת עין. נסו ותיהנו!
המאכל הלאומי של אינדונזיה נוחת בישראל: נאסי גורנג - אורז אינדונזי מטוגן שמוגש בקערה ומעליו ביצת עין. נסו ותיהנו!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.6 קק״ל 1611.8 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 217.0 גרם
    סוכר 9.2 גרם 55.3 גרם
    שומן 7.4 גרם 44.2 גרם
    נתרן 565.6 מ״ג 3393.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 62.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 59.7 מ״ג 358.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 469.3 מ״ג 2815.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    269
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 268.6 קק״ל 1611.8 קק״ל
    פחמימות 36.2 גרם 217.0 גרם
    סוכר 9.2 גרם 55.3 גרם
    שומן 7.4 גרם 44.2 גרם
    נתרן 565.6 מ״ג 3393.9 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 62.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 10.4 גרם
    כולסטרול 196.9 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 59.7 מ״ג 358.0 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.6 מ״ג
    אשלגן 469.3 מ״ג 2815.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
מערכת Foody
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז מטוגן

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים, רוטב העגבניות ומרק העוף, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 25 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן. במידת הצורך מוסיפים עוד קצת מים.
  3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר תוך כדי ערבוב עד הזהבה קלה.
  4. מוסיפים את הירקות, מערבבים ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
  5. מוסיפים את האורז, מתבלים ברוטב סויה, מלח ופלפל, מערבבים ומבשלים יחד במשך כ-4 דקות.
  6.  מטגנים במחבת נפרדת את ביצי עין.
  7. מגישים את האורז המטוגן בקערה עם טופינג ביצת עין, ירקות וכוסברה קצוצה.
נאסי גורנג - אורז אינדונזי 2
נאסי גורנג - אורז אינדונזי. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נאסי גורנג – אורז אינדונזי מטוגן עם ביצת עין

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות