-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.7 קק״ל 2006.8 קק״לפחמימות 46.5 גרם 186.2 גרםסוכר 4.2 גרם 16.8 גרםשומן 22.8 גרם 91.1 גרםנתרן 479.9 מ״ג 1919.7 מ״גחלבון 28.3 גרם 113.1 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.0 גרםכולסטרול 24.8 מ״ג 99.0 מ״גסידן 55.1 מ״ג 220.5 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.0 מ״גאשלגן 963.4 מ״ג 3853.6 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות502
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.7 קק״ל 2006.8 קק״לפחמימות 46.5 גרם 186.2 גרםסוכר 4.2 גרם 16.8 גרםשומן 22.8 גרם 91.1 גרםנתרן 479.9 מ״ג 1919.7 מ״גחלבון 28.3 גרם 113.1 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.0 גרםכולסטרול 24.8 מ״ג 99.0 מ״גסידן 55.1 מ״ג 220.5 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.0 מ״גאשלגן 963.4 מ״ג 3853.6 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 13.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 502 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז וטונה
-
1 כוס אורז מלא
-
2 כוסות מים רותחים
-
1/2 כוס שומשום
-
קורט מלח דק
-
קורט פלפל שחור טחון
-
300 גרם סטייק טונה
-
טיפה שמן סויהלטיגון
-
1 כף אבקת מרק פטריות קנור
הגשה
-
1 אבוקדו גדולמגולען וחתוך לפרוסות
-
1 מלפפון ירוק גדול
-
1/2 כוס פולי סויה (אדממה)
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
-
1 כף כוסברהקצוצה
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום גדולפרוס דק
רוטב
-
2 כפות רוטב טריאקי קנוראו רוטב סויה מופחת נתרן וסוכר קנור
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנוראו רוטב סויה מופחת נתרן קנור
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים ואת מרק הפטריות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן ומצננים.
- מערבבים בקערה קטנה את השומשום, המלח והפלפל.
- מגלגלים את הטונה בתערובת לכיסוי מכל הצדדים.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הנתח מכל הצדדים עד להזהבה יפה של השומשום. מוציאים, מצננים טיפה וחותכים בזהירות.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב כולל הסויה והטריאקי.
- מחלקים את האורז בין קערות הגשה ומסדרים מעל את פרוסות הטונה, הירקות, האדממה, הבצל הירוק, הכוסברה והצ’ילי ומגישים מיד.
אופן הכנה
- שמים את האורז בסיר, מוסיפים את המים הרותחים ואת מרק הפטריות, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מבשלים במשך כ-20 דקות עד שהמים נספגים והאורז כמעט מוכן ומצננים.
- מערבבים בקערה קטנה את השומשום, המלח והפלפל.
- מגלגלים את הטונה בתערובת לכיסוי מכל הצדדים.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הנתח מכל הצדדים עד להזהבה יפה של השומשום. מוציאים, מצננים טיפה וחותכים בזהירות.
- מערבבים בקערית את חומרי הרוטב כולל הסויה והטריאקי.
- מחלקים את האורז בין קערות הגשה ומסדרים מעל את פרוסות הטונה, הירקות, האדממה, הבצל הירוק, הכוסברה והצ’ילי ומגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן