סנו רקע

עוגיות מזל כמו במסעדות הסיניות!

הרשימו את האורחים שלכם והגישו להם בסוף ארוחת הסילבסטר עוגיות מזל עם עתידות אישיות לשנה החדשה - מדובר בקינוח שהם לא ישכחו לעולם!
הרשימו את האורחים שלכם והגישו להם בסוף ארוחת הסילבסטר עוגיות מזל עם עתידות אישיות לשנה החדשה - מדובר בקינוח שהם לא ישכחו לעולם!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    91
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.0 קק״ל 1091.6 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 190.1 גרם
    שומן 2.7 גרם 31.8 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 10.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 9.7 מ״ג 116.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    91
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 91.0 קק״ל 1091.6 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 190.1 גרם
    שומן 2.7 גרם 31.8 גרם
    נתרן 0.2 מ״ג 2.9 מ״ג
    חלבון 0.9 גרם 10.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 2.8 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 1.4 מ״ג 16.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.4 מ״ג
    אשלגן 9.7 מ״ג 116.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
מלי זיידמן
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 160 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.
  2. כותבים עתידות לאורחים על פתקים באורך 6 ס”מ ורוחב 1 ס”מ בטוש לא מחיק.
  3. מכינים את הבצק: מערבלים יחד את חלבוני הביצה עם תמצית הווניל, השמן ו-2 כפות מים קרים במשך 30 שניות.

    עוגיות מזל 5
    משטחים צורות עיגול מהבצק

  4. מערבבים יחד בקערה את הקמח, הקורנפלור, הסוכר וקורט מלח ומוסיפים בתנועת קיפול אל תערובת החלבונים.
  5. מכסים את הקערה בסנו סושי- ניילון נצמד רחב ומכניסים למקרר למשך 60 דקות.
  6. לאחר שעה מוציאים את התערובת מהמקרר.
  7. בעזרת כפית מעבירים מהתערובת אל סנו סושי - נייר אפייה טבעי ובעזרת פלטה משטחים אותה לצורת עיגול בקוטר 8 ס”מ. אם הבצק סמיך וקשה למרוח על התבנית, הוסיפו עוד כף מים.
  8. ממשיכים כך עם עוד כפות מהתערובת, יוצרים רווחים גדולים בין עיגול לעיגול.

    עוגיות מזל 3
    מקפלים את העוגייה עם הברכה

  9. אופים בכל פעם שתי עוגיות על נייר אפייה במשך 8 דקות עד שהקצוות הופכים זהובים.
  10. עובדים במהירות, כל עוד העוגייה חמה וגמישה: בעזרת סכין פלטה, מעבירים עוגייה למשטח עבודה, תוך כדי שהופכים אותה.
  11. שמים את הברכה שהכנו באמצע העיגול, ואז סוגרים את העוגייה משני הקצוות לצורת ירח ומקפלים מעט למרכז.
  12. מעבירים את העוגייה לפתח הספל, ומניחים אותה כך שהקצוות פונים כלפי מטה.

    עוגיות מזל 4
    מקררים את העוגייה על גבי הספל

  13. מחזיקים כך במשך 10 שניות עד שהעוגייה מתקררת. מעבירים את העוגיה לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר למאפינס עד לקירור מוחלט, כך שתשמור על צורתה.

tip

טיפ סנו סושי

לא צריך לדאוג יותר שיישרף לכם נייר האפייה בתנור! נייר האפייה הטבעי של סנו סושי לא נוטה להישרף כלל - הנייר עבה, עשוי מחומרים איכותיים ביותר ומתאים לשימוש רב פעמי!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות מזל כמו במסעדות הסיניות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מיכל

    סרטון היה יכול להיות מאוד יעיל פה.. זה נשמע מסובך

      Avatar
      מערכת Foody

      ניתן לראות בתמונות איך מכינים את העוגיות. בהצלחה! 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות