איך מכינים בצק לפיצה?
1. מכניסים לקערה 3 ו-3/4 כוסות קמח, כף שטוחה של מלח מערבבים ויוצרים גומה קטנה לתוכה מוסיפים 2 כפית שמרים, 6 שפות שמן זית, 1.5 כפיות סוכר ו-1.5 כוסות מים.
2. מערבבים עד ליצירת בצק אחיד וחלק ויוצרים ממנו כדור.
3. את הבצק מעבירים לקערה חדשה ועוטפים אותו ב-3 כפות שמן זית.
4. מכסים בניילון נצמד ומשאירים ל-24 שעות במקרר להתפחה.
למתכון של בצק פיצה מושלם כמו באיטליה, לחצו כאן >>
2. מערבבים עד ליצירת בצק אחיד וחלק ויוצרים ממנו כדור.
3. את הבצק מעבירים לקערה חדשה ועוטפים אותו ב-3 כפות שמן זית.
4. מכסים בניילון נצמד ומשאירים ל-24 שעות במקרר להתפחה.
למתכון של בצק פיצה מושלם כמו באיטליה, לחצו כאן >>