כמה זמן מותר להחזיק בשר בקר טרי במקרר?
• בשר טחון 2-3 ימים.
• קציצות או קבב 1-2 ימים.
• סטייקים ונתחי צלי 3-4 ימים.
• נתחי בשר לבישול או טיגון 2-3 ימים.
• בשר בקר טרי שעבר בישול (מכל הסוגים) 3-4 ימים.
• חלקים פנימיים (כמו כבד) לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
רוצים לדעת איך להפשיר מהר בשר או עוף? לחצו כאן >>
• קציצות או קבב 1-2 ימים.
• סטייקים ונתחי צלי 3-4 ימים.
• נתחי בשר לבישול או טיגון 2-3 ימים.
• בשר בקר טרי שעבר בישול (מכל הסוגים) 3-4 ימים.
• חלקים פנימיים (כמו כבד) לא מומלץ לאחסן יותר מיומיים.
רוצים לדעת איך להפשיר מהר בשר או עוף? לחצו כאן >>