קטנות ומושלמות: קציצות בשר ומשמשים ברוטב מתקתק על אורז לבן

קציצות בשר בתיבול מתקתק עם משמשים ברוטב מדהים של צ'ילי וקרם קוקוס זה בדיוק מה שאתם רוצים לאכול! רוצו להכין עכשיו!
קציצות בשר בתיבול מתקתק עם משמשים ברוטב מדהים של צ'ילי וקרם קוקוס זה בדיוק מה שאתם רוצים לאכול! רוצו להכין עכשיו!
  • נעמה רן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    802
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 801.6 קק״ל 3206.3 קק״ל
    פחמימות 62.5 גרם 250.0 גרם
    שומן 41.2 גרם 164.8 גרם
    נתרן 1579.7 מ״ג 6318.9 מ״ג
    חלבון 41.7 גרם 166.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 60.0 גרם
    כולסטרול 136.5 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 72.0 מ״ג 287.8 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 25.0 מ״ג
    אשלגן 1160.6 מ״ג 4642.2 מ״ג
    אבץ 10.1 מ״ג 40.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    802
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 801.6 קק״ל 3206.3 קק״ל
    פחמימות 62.5 גרם 250.0 גרם
    שומן 41.2 גרם 164.8 גרם
    נתרן 1579.7 מ״ג 6318.9 מ״ג
    חלבון 41.7 גרם 166.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 15.0 גרם 60.0 גרם
    כולסטרול 136.5 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 72.0 מ״ג 287.8 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 25.0 מ״ג
    אשלגן 1160.6 מ״ג 4642.2 מ״ג
    אבץ 10.1 מ״ג 40.3 מ״ג
    סגור

הן כל כך קטנות שלא תשימו לב שכבר חיסלתם לא מעט מהן עוד לפני שהספקתם להגיש אותן עם אורז לשולחן! קציצות בשר מעולות ורכות ברוטב צ’ילי, סויה וקרם קוקוס, עם טוויסט של משמשים מיובשים שמוסיפים מרקם מעניין וכיפי לביס.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כדורי בשר

רוטב


אופן הכנה

  1. שמים במעבד מזון את הבצל, השום והכוסברה ומעבדים בפולסים עד שהכל קצוץ דק. מעבירים לקערה ומערבבים עם יתר מרכיבי הקציצות לתערובת אחידה.
  2. מחממים את שמן הקנולה בסיר. יוצרים מתערובת הבשר קציצות קטנות בגודל אגוז מלך ומטגנים מכל הצדדים להשחמה (הן לא חייבות להיות מוכנות מבפנים).
  3. נפטרים מרוב השמן שבסיר ומוסיפים לו את מרכיבי הרוטב. מביאים לרתיחה ומגרדים את התחתית בכף עץ.

    קציצות בשר ומשמשים
    מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  4. מוסיפים את הקציצות והמשמשים ומבשלים כ-30 דקות עד שהקציצות מוכנות והרוטב מסמיך.

    קציצות בשר ומשמשים1
    מבשלים את קציצות הבשר והמשמשים ברוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

  5. מגישים על אורז לבן.

    קציצות בשר ומשמשים3
    קציצות בשר ומשמשים ברוטב מתוק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      לוותר או פטרוזיליה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות