-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 506.7 קק״ל 1520.1 קק״לפחמימות 47.4 גרם 142.2 גרםשומן 21.1 גרם 63.3 גרםנתרן 806.5 מ״ג 2419.4 מ״גחלבון 32.6 גרם 97.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרםשומן רווי 3.8 גרם 11.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 12.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 37.6 מ״ג 112.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות507
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 506.7 קק״ל 1520.1 קק״לפחמימות 47.4 גרם 142.2 גרםשומן 21.1 גרם 63.3 גרםנתרן 806.5 מ״ג 2419.4 מ״גחלבון 32.6 גרם 97.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.0 גרםשומן רווי 3.8 גרם 11.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.1 מ״ג 12.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 37.6 מ״ג 112.9 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 507 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'ונגו
-
1 חבילה צ’ונגו בציפוי שומשום של עוף טובמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
1/2 בקבוק שמן קנולהלטיגון עמוק
רוטב
-
טיפה שמן זית
-
2 כפות שוםכתוש
-
2 כפות דבש
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות רוטב צ’ילי חריף
-
1 כף רוטב סרירצ’ה
הגשה
-
חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- ראשית, מטגנים את הצ’ונגו בסיר עם שמן עמוק בחום של 180 מעלות במשך 4 דקות.
- שנית, מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום, הדבש, רוטב הצ’ילי ורוטב הסרירצ’ה.
- מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הצ’ונגו למחבת ומערבבים היטב.
- מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים.
אופן הכנה
- ראשית, מטגנים את הצ’ונגו בסיר עם שמן עמוק בחום של 180 מעלות במשך 4 דקות.
- שנית, מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את השום, הדבש, רוטב הצ’ילי ורוטב הסרירצ’ה.
- מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הצ’ונגו למחבת ומערבבים היטב.
- מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים.
בשיתוף עם "עוף טוב" עם הסימון הירוק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
הילדים שלי ממש אוהבים את הצ’ונגו, בלי השומשום, כמובן. אצלנו יש תמיד חבילה של השניצלונים במקפיא לשעת חירום (החופש הגדול הוא שעת חירום אמיתית)
משמח לקרוא, רות!