באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

פיצה מעולה בנינג’ה!

פיצה ביתית, טעימה וקלה להכנה שתהיה פתרון מושלם לארוחת צהריים או ערב, לכם או לילדיכם. מי לא אוהב פיצה? אף אחד!
פיצה ביתית, טעימה וקלה להכנה שתהיה פתרון מושלם לארוחת צהריים או ערב, לכם או לילדיכם. מי לא אוהב פיצה? אף אחד!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    292
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.5 קק״ל 583.0 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 36.8 גרם
    שומן 17.6 גרם 35.1 גרם
    נתרן 496.8 מ״ג 993.6 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 29.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 14.1 גרם
    כולסטרול 28.3 מ״ג 56.6 מ״ג
    סידן 277.3 מ״ג 554.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 54.8 מ״ג 109.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    292
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 291.5 קק״ל 583.0 קק״ל
    פחמימות 18.4 גרם 36.8 גרם
    שומן 17.6 גרם 35.1 גרם
    נתרן 496.8 מ״ג 993.6 מ״ג
    חלבון 14.7 גרם 29.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 7.1 גרם 14.1 גרם
    כולסטרול 28.3 מ״ג 56.6 מ״ג
    סידן 277.3 מ״ג 554.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 54.8 מ״ג 109.6 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

בדרך כלל פיצה דורשת לפחות יומיים של הכנה, התפחה וקירור של הבצק. כאן תקבלו גרסה זריזה מאוד בזכות הבצק המוכן ואופן ההכנה במכשיר. תוך רבע שעה יש לכם פיצה!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
מערכת Foody
X

9 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיצה


אופן הכנה

  1. מכניסים את פלטת הגריל לתוך היחידה וסוגרים את המכסה. בוחרים בתכנית ה- GRIL, מכוונים את מד הטמפרטורה ל- MAX ואת מד הזמן ל-6 דקות.
  2. לוחצים על כפתור STAR/STOP על מנת להתחיל לחמם את המכשיר.
  3. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים יריעה מבצק הפיצה הקנוי עד לעובי אחיד. מוסיפים קמח במידה והבצק נדבק למערוך.
  4. מקפידים שאורכו של הבצק לא יעלה על 22 סנטימטרים, כדי שיתאים לרשת הגריל במכשיר במדויק.
  5. מברישים את הבצק המרודד עם חצי כף של שמן קנולה וחוזרים על הפעולה בצידו השני של הבצק.
  6. דוקרים את הבצק עם מזלג לאורכו בחמישה או שישה מיקומים שונים על מנת למנוע מכיסי אוויר להיווצר בעת הבישול.
  7. כאשר המכשיר מצפצף ומסמן ששלב החימום המוקדם הסתיים, מניחים את הבצק על רשת הגריל.
  8. סוגרים את המכסה וממתינים 4 דקות.
  9. הופכים את הבצק לצדו השני ואז מורחים את הרוטב באופן אחיד על הצד שכבר נאפה.
  10. מפזרים את הגבינה ומוסיפים איזה תוספות שמתחשק.
  11. סוגרים את המכסה וממשיכים לאפות עוד 2 דקות, עד שהגבינה נמסה.
  12. להגשה: מפזרים מעל הפיצה אורגנו יבש, חותכים לרבעים ואוכלים.

tip

טיפ

אפשר להוסיף לפיצה תוספות שצליתם בגריל. ראו את טבלת זמני הגריל בחוברת המתכונים כדי למצוא הוראות הכנה ובישול של פלפלים, בצלים ועוד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה מעולה בנינג’ה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אירית בר

    עדיין לא מכירה את המכשיר מה היא תוכנית אפיה ואיזה תבנית משתמשים

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אירית, זהו המכשיר נינג’ה גריל והוא מגיע עם כל החלקים הנדרשים (אין צורך בתבנית נוספת). מוזמנת להסתכל באתר של שריג, יבואן הנינג’ה, וליצור אתם קשר במידת הצורך לסיוע:
      https://sarig.com/ninja

קטגוריות

אביזרים

טכניקות