-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 354.1 קק״ל 2124.8 קק״לפחמימות 87.2 גרם 523.3 גרםשומן 0.7 גרם 4.1 גרםנתרן 11.4 מ״ג 68.5 מ״גחלבון 0.9 גרם 5.5 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.3 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 14.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 8.4 מ״ג 50.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות354
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 354.1 קק״ל 2124.8 קק״לפחמימות 87.2 גרם 523.3 גרםשומן 0.7 גרם 4.1 גרםנתרן 11.4 מ״ג 68.5 מ״גחלבון 0.9 גרם 5.5 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 21.3 גרםשומן רווי 0.2 גרם 0.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 14.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 8.4 מ״ג 50.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
מתכון שמזכיר את אותו תפוח מסוכר אדום. כמו בדוכנים ביריד, כמו ביום העצמאות, אבל רק דומה. קבלו מתכון לתפוחים בציפוי קרמל וחטיפים שאוהבים. כיף להכין עם ולילדים
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 354 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
תפוחים
-
6 תפוחי עץ פינק ליידי בינוניים
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1/2 כוס מים בטמפרטורת החדר
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%חמה
-
2 כפות חמאה רכה
ציפויים
-
1/2 כוס סוכריות צבעוניות
-
1 חופן בייגלהשבור
אופן הכנה
- שוטפים היטב את התפוחים במים ומייבשים במגבת מטבח.
- מכניסים מקל לתוך התפוח מכיוון עוקץ התפוח ומניחים בצד.
- מסדרים בקערות את הציפויים שבחרנו.
- מכינים את הקרמל: במחבת כבדה מערבבים את החמאה, הסוכר והמים ומביאים לרתיחה.
- נותנים לסירופ לבעבע 12 דקות ומסירים מהאש, הצבע צריך להיות ענברי ובהיר.
- מוסיפים את השמנת בזילוף הדרגתי (חשוב שהשמנת תהיה חמה).
- מערבבים בעזרת כף עץ, בזהירות כי הקרמל יבעבע והאדים חמים.
- טובלים את התפוחים בקרמל מכל הצדדים ומשהים מעט מעל הסיר כדי שעודפי הקרמל לא ילכלכו את משטח העבודה.
- מיד לאחר מכן, טובלים באחד הציפויים.
- מניחים על נייר האפייה להתקררות והתגבשות ומגישים בטמפרטורת החדר. בתאבון!
אופן הכנה
- שוטפים היטב את התפוחים במים ומייבשים במגבת מטבח.
- מכניסים מקל לתוך התפוח מכיוון עוקץ התפוח ומניחים בצד.
- מסדרים בקערות את הציפויים שבחרנו.
- מכינים את הקרמל: במחבת כבדה מערבבים את החמאה, הסוכר והמים ומביאים לרתיחה.
- נותנים לסירופ לבעבע 12 דקות ומסירים מהאש, הצבע צריך להיות ענברי ובהיר.
- מוסיפים את השמנת בזילוף הדרגתי (חשוב שהשמנת תהיה חמה).
- מערבבים בעזרת כף עץ, בזהירות כי הקרמל יבעבע והאדים חמים.
- טובלים את התפוחים בקרמל מכל הצדדים ומשהים מעט מעל הסיר כדי שעודפי הקרמל לא ילכלכו את משטח העבודה.
- מיד לאחר מכן, טובלים באחד הציפויים.
- מניחים על נייר האפייה להתקררות והתגבשות ומגישים בטמפרטורת החדר. בתאבון!
הערות
- ניתן לצפות בכל מה שאוהבים, למשל שברי עוגיות, שבבי קוקוס קלוי וכו'
@foody_il נוסטלגיה: תפוח על מקל מצופה דברים טובים! קל להכנה וטעים בטירוף #pinkladyapple #מתכון #שוקולד ♬ original sound - Foody פודי
הערות
- ניתן לצפות בכל מה שאוהבים, למשל שברי עוגיות, שבבי קוקוס קלוי וכו'
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
לא ציינתם באיזה טמפ להביא את הסוכר על מנת שתווצר גלזורה
היי חנה, צריך פשוט לעקוב אחר הוראות המתכון – יוצא מושלם
התפוח עצמו נשאר קשה? זה הופך לקשה מדי לנגיסה, גם ציפוי קרמל וגם תפוח? אף פעם לא ניסיתי…
תפוח מסוכר הוא כמו סוכריה על מקל מבחוץ, כשמגיעים לתפוח ניתן כמובן לנגוס בו 🙂
איפה שמים את החמאה?
בשלב הכנת הקרמל