מביאים את פריז הביתה: פחזניות פארי ברסט במילוי קרם אגוזי לוז
פארי ברסט כמו שרואים בויטרינות בפריז! טבעת של בצק רבוך במילוי קרם מהמם של קצפת בטעם אגוזי לוז. קינוח חגיגי ומרשים במיוחד
פארי ברסט כמו שרואים בויטרינות בפריז! טבעת של בצק רבוך במילוי קרם מהמם של קצפת בטעם אגוזי לוז. קינוח חגיגי ומרשים במיוחד
- דורין כהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.2 קק״ל 4442.1 קק״לפחמימות 13.9 גרם 166.7 גרםשומן 32.1 גרם 384.8 גרםנתרן 136.8 מ״ג 1642.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.6 גרםשומן רווי 19.0 גרם 228.3 גרםכולסטרול 166.4 מ״ג 1997.4 מ״גסידן 61.5 מ״ג 738.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 91.4 מ״ג 1096.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות370
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.2 קק״ל 4442.1 קק״לפחמימות 13.9 גרם 166.7 גרםשומן 32.1 גרם 384.8 גרםנתרן 136.8 מ״ג 1642.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.6 גרםשומן רווי 19.0 גרם 228.3 גרםכולסטרול 166.4 מ״ג 1997.4 מ״גסידן 61.5 מ״ג 738.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 91.4 מ״ג 1096.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 5.7 מ״גסגור
הפארי ברסט הוא מהקלאסיקות של הפטיסרי הצרפתי המודרני. למעשה, הקינוח הומצא כדי לחגוג מירוץ אופניים שהתרחש בפריז, לכן זילפו את הבצק הרבוך ששימש לפחזניות ואקלרים בצורה עגולה: כדי לסמל את גלגל האופניים. אז קבלו מתכון קל ומפורט של פארי ברסט במילוי קרם קצפתי עדין, כך תביאו את רזי הקונדיטוריה הצרפתית אליכם למטבח!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 370 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
פחזניות
קרם אגוזי לוז
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 כף אבקת סוכר
-
100 גרם גבינת מסקרפונה
-
2 כפות ממרח אגוזי לוז
אופן הכנה
- מכינים את הפחזניות: מרתיחים בסיר על הכיריים את החמאה, החלב, המים, המלח והסוכר, ולאחר ההגעה לסף רתיחה, מכבים את האש.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים באינטנסיביות ללא הפסקה, עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מוסיפים את מסת הביצים ב-3 פעימות ומוודאים שהביצה נטמעת בבצק, כך שנראה כאילו הוא נפרד ואז חוזר להיות אחיד וחלק.
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר עגול ומזלפים על תבנית התנור בצורת עיגול במרווחים שווים. אופים במשך 30 דקות.
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד את השמנת להקצפה, את גבינת המסקרפונה, ממרח אגוזי הלוז ואבקת הסוכר.
- מגיעים למרקם סמיך ומוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף למרקם יציב ומעבירים את הקרם לשקית זילוף שבקצה שלה צנתר משונן.
- מרכיבים: לאחר שפחזניות הפארי ברסט מתקררות לגמרי חוצים אותן באמצע באמצעות סכין משונן, בתנועות ניסור.
- מזלפים מעל החלק התחתון את הקרם שהכנו ומכסים בחצי השני של הפארי ברסט.
אופן הכנה
- מכינים את הפחזניות: מרתיחים בסיר על הכיריים את החמאה, החלב, המים, המלח והסוכר, ולאחר ההגעה לסף רתיחה, מכבים את האש.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים באינטנסיביות ללא הפסקה, עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מוסיפים את מסת הביצים ב-3 פעימות ומוודאים שהביצה נטמעת בבצק, כך שנראה כאילו הוא נפרד ואז חוזר להיות אחיד וחלק.
- מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר עגול ומזלפים על תבנית התנור בצורת עיגול במרווחים שווים. אופים במשך 30 דקות.
- מכינים את הקרם: מקציפים יחד את השמנת להקצפה, את גבינת המסקרפונה, ממרח אגוזי הלוז ואבקת הסוכר.
- מגיעים למרקם סמיך ומוסיפים את האינסטנט פודינג וממשיכים להקציף למרקם יציב ומעבירים את הקרם לשקית זילוף שבקצה שלה צנתר משונן.
- מרכיבים: לאחר שפחזניות הפארי ברסט מתקררות לגמרי חוצים אותן באמצע באמצעות סכין משונן, בתנועות ניסור.
- מזלפים מעל החלק התחתון את הקרם שהכנו ומכסים בחצי השני של הפארי ברסט.
הערות
- ניתן לקשט באבקת סוכר
- חשוב לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה, זה יגרום לפחזניות שלנו לצנוח.
הערות
- ניתן לקשט באבקת סוכר
- חשוב לא לפתוח את דלת התנור במהלך האפייה, זה יגרום לפחזניות שלנו לצנוח.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן