-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 419.4 קק״ל 2516.3 קק״לפחמימות 30.1 גרם 180.5 גרםשומן 28.8 גרם 173.1 גרםנתרן 293.5 מ״ג 1760.8 מ״גחלבון 9.6 גרם 57.7 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 8.4 גרם 50.7 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 196.5 מ״גסידן 82.6 מ״ג 495.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 147.1 מ״ג 882.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות419
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 419.4 קק״ל 2516.3 קק״לפחמימות 30.1 גרם 180.5 גרםשומן 28.8 גרם 173.1 גרםנתרן 293.5 מ״ג 1760.8 מ״גחלבון 9.6 גרם 57.7 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 13.2 גרםשומן רווי 8.4 גרם 50.7 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 196.5 מ״גסידן 82.6 מ״ג 495.8 מ״גברזל 0.8 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 147.1 מ״ג 882.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 4.9 מ״גסגור
יש לא מעט גרסאות לפסטה בסיר אחד. לא מפתיע, כי כולנו לפעמים עסוקים ולא רוצים לטרוח הרבה במהלך ואחרי הכנת ארוחת צהריים. המתכון הזה מושלם כבסיס לאלתורים, אפשר לצלות ירקות ירוקים ולשלב אותם בסיר באמצע זמן הבישול. הפסטו המהיר יכול לשמש לכם כרוטב גם בלי קשר לפסטה. בתיאבון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 419 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטו ביתי
-
2 חבילות בזיליקום
-
1/2 כוס צנוברים קלויים
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגורד
-
3 שיני שוםכתושות
-
1/4 כוס שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
פסטה בסיר
-
25 גרם חמאה
-
1 בצל בינוניחתוך לפרוסות
-
2 שיני שום
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ריגטוניאו איזו פסטה שאוהבים
-
750 מ"ל מים
-
1 מיכל שמנת לבישול 15%
-
1 כוס ממרח פסטו
אופן הכנה
- מתחילים בהכנת הפסטו: במעבד מזון נניח בזיליקום, צנוברים, פרמז׳ן, שום, שמן זית ומלח ומפעילים עד לקבלת משחה.
- מניחים בצד עד השימוש.
- מכינים פסטה פסטו בסיר אחד: בסיר מניחים חמאה ומטגנים בצל ושיני שום, מוסיפים את הפסטה ישר מהשקית ללא בישול ומערבבים מעט.
- מוסיפים לסיר מים ומבשלים מספר דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהפסטה חצי מוכנה.
- מוסיפים שמנת לבישול, פסטו ביתי ומלח ומבשלים על אש נמוכה.
- מערבבים מידי פעם עד שהפסטה סופגת מהרוטב ומתרככת. מגישים ובתיאבון.
אופן הכנה
- מתחילים בהכנת הפסטו: במעבד מזון נניח בזיליקום, צנוברים, פרמז׳ן, שום, שמן זית ומלח ומפעילים עד לקבלת משחה.
- מניחים בצד עד השימוש.
- מכינים פסטה פסטו בסיר אחד: בסיר מניחים חמאה ומטגנים בצל ושיני שום, מוסיפים את הפסטה ישר מהשקית ללא בישול ומערבבים מעט.
- מוסיפים לסיר מים ומבשלים מספר דקות על אש בינונית תוך כדי ערבוב, עד שהפסטה חצי מוכנה.
- מוסיפים שמנת לבישול, פסטו ביתי ומלח ומבשלים על אש נמוכה.
- מערבבים מידי פעם עד שהפסטה סופגת מהרוטב ומתרככת. מגישים ובתיאבון.
הערות
- ניתן להגיש עם צנוברים, פרמז׳ן וגבינת ריקוטה
הערות
- ניתן להגיש עם צנוברים, פרמז׳ן וגבינת ריקוטה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
כמה מים מוסיפים?
750 מ”ל
כמה מוסיפים מהפסטו?
בעיקרון את כל הכמות, אבל אפשר להוסיף לפי הטעם.