-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 735.4 קק״ל 2941.4 קק״לפחמימות 42.3 גרם 169.2 גרםשומן 44.9 גרם 179.4 גרםנתרן 1235.0 מ״ג 4940.2 מ״גחלבון 43.6 גרם 174.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרםשומן רווי 9.1 גרם 36.6 גרםכולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 51.0 מ״ג 203.8 מ״גברזל 7.9 מ״ג 31.6 מ״גאשלגן 910.7 מ״ג 3642.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 8 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות735
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 735.4 קק״ל 2941.4 קק״לפחמימות 42.3 גרם 169.2 גרםשומן 44.9 גרם 179.4 גרםנתרן 1235.0 מ״ג 4940.2 מ״גחלבון 43.6 גרם 174.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרםשומן רווי 9.1 גרם 36.6 גרםכולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״גסידן 51.0 מ״ג 203.8 מ״גברזל 7.9 מ״ג 31.6 מ״גאשלגן 910.7 מ״ג 3642.7 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
קלבי, אסאדו קוריאני המאופיין בעיקר בזכות פרוסות האסאדו הדקות שכבר מזמן משוייכות ספציפית למאכל הזה. בזכות המרינדה שהבשר מושרה בתוכה, מתקבל בשר רך במליחות עדינה להפליא וטעים יותר ממה שאתם מדמיינים. חובה לנסות!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 8 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 735 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קלבי
-
1 ק"ג אסאדוחתוכים לפרוסות או נתח
-
10 שיני שום
-
1 בצל בינוני
-
1/2 שורש שורש ג’ינג’ר
-
1 יחידה אגסנאשי יפני או שני קיווי או פרי אחר
-
2 כפות סוכר חום כהה
-
1/2 כוס רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1/2 כוס מיריןמזרח מערב
-
1/4 כוס שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוץ, להגשה
-
3 כפות שומשוםמזרח מערבקלוי
אופן הכנה
- מכניסים את כל המרכיבים, פרט לאסאדו, לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרינדה אחידה.
- מניחים את האסאדו בתבנית, מעליו מוזגים את כל המרינדה.
- דואגים לכיסוי אחיד ומשרים במרינדה למשך 2-6 שעות.
- לאחר ההשרייה, מנקים מעט בעזרת הידיים את הבשר מהמרינדה וצולים על הגריל או מנגל גחלים כמספר דקות מכל צד, עד לקבלת צבע שחום ויפה.
- מגישים עם בצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי מעל.
אופן הכנה
- מכניסים את כל המרכיבים, פרט לאסאדו, לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרינדה אחידה.
- מניחים את האסאדו בתבנית, מעליו מוזגים את כל המרינדה.
- דואגים לכיסוי אחיד ומשרים במרינדה למשך 2-6 שעות.
- לאחר ההשרייה, מנקים מעט בעזרת הידיים את הבשר מהמרינדה וצולים על הגריל או מנגל גחלים כמספר דקות מכל צד, עד לקבלת צבע שחום ויפה.
- מגישים עם בצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן