אסאדו בסטייל היישר מקוריאה: קלבי, תזכרו את השם

אסאדו בשיטת מרינדה וריכוך שאתם חייבים לאמץ! רוטב הסויה המלוח, יחד עם הפרי המתוק, מייצרים טעם ומרקם מדהים שיכבוש אתכם
אסאדו בשיטת מרינדה וריכוך שאתם חייבים לאמץ! רוטב הסויה המלוח, יחד עם הפרי המתוק, מייצרים טעם ומרקם מדהים שיכבוש אתכם
  • בן שי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    735
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 735.4 קק״ל 2941.4 קק״ל
    פחמימות 42.3 גרם 169.2 גרם
    שומן 44.9 גרם 179.4 גרם
    נתרן 1235.0 מ״ג 4940.2 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 174.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 51.0 מ״ג 203.8 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 31.6 מ״ג
    אשלגן 910.7 מ״ג 3642.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 8 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    735
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 735.4 קק״ל 2941.4 קק״ל
    פחמימות 42.3 גרם 169.2 גרם
    שומן 44.9 גרם 179.4 גרם
    נתרן 1235.0 מ״ג 4940.2 מ״ג
    חלבון 43.6 גרם 174.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 6.4 גרם
    שומן רווי 9.1 גרם 36.6 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 51.0 מ״ג 203.8 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 31.6 מ״ג
    אשלגן 910.7 מ״ג 3642.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

קלבי, אסאדו קוריאני המאופיין בעיקר בזכות פרוסות האסאדו הדקות שכבר מזמן משוייכות ספציפית למאכל הזה. בזכות המרינדה שהבשר מושרה בתוכה, מתקבל בשר רך במליחות עדינה להפליא וטעים יותר ממה שאתם מדמיינים. חובה לנסות!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
בן שי
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קלבי


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים, פרט לאסאדו, לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרינדה אחידה.
  2. מניחים את האסאדו בתבנית, מעליו מוזגים את כל המרינדה.
  3. דואגים לכיסוי אחיד ומשרים במרינדה למשך 2-6 שעות.
  4. לאחר ההשרייה, מנקים מעט בעזרת הידיים את הבשר מהמרינדה וצולים על הגריל או מנגל גחלים כמספר דקות מכל צד, עד לקבלת צבע שחום ויפה.
  5. מגישים עם בצל ירוק קצוץ ושומשום קלוי מעל.

    אסאדו בסגנון קוריאני. צילום: בן שי
    אסאדו בסגנון קוריאני. צילום: בן שי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אסאדו בסטייל היישר מקוריאה: קלבי, תזכרו את השם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות