במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

מירי כהן מכינה עוף בגריל עם תפוח אדמה ובצל

מי לא אוהב עוף בגריל? מנה נוסטלגית וביתית שכל אורח יוכל למצוא בה את מה שהוא אוהב. מכינים את העוף והירקות בתבנית גדולה ומקבלים ארוחה שלמה.
מי לא אוהב עוף בגריל? מנה נוסטלגית וביתית שכל אורח יוכל למצוא בה את מה שהוא אוהב. מכינים את העוף והירקות בתבנית גדולה ומקבלים ארוחה שלמה.
  • מירי כהן
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.3 קק״ל 1994.7 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 75.7 גרם
    שומן 23.0 גרם 184.0 גרם
    נתרן 1443.4 מ״ג 11547.0 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.8 מ״ג 142.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 114.8 מ״ג 918.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    249
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.3 קק״ל 1994.7 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 75.7 גרם
    שומן 23.0 גרם 184.0 גרם
    נתרן 1443.4 מ״ג 11547.0 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 20.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.8 מ״ג 142.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 114.8 מ״ג 918.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

כשאני מארחת, אני מכינה את המנה המנצחת הזו שבה כל אורח יוכל למצוא את מה שהוא הכי אוהב. מניחים את העוף והירקות בתבנית גדולה אחרי השרייה במרינדה ריחנית, ומקבלים ארוחה שלמה שהיא שיא נימוחות ובית. אפשר להוסיף ירקות לפי הטעם האישי ומה שיש במקרר

 

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
מירי כהן
X

26 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
  2. חוצים את תפוחי האדמה לשניים.
  3. חותכים את הבצל לקוביות גדולות.
  4. מערבבים את כל המצרכים ביחד.
  5. מניחים למנוחה כחצי שעה (לא חובה), ועוטפים בניילון נצמד.
  6. מסדרים את הכול בתבנית גדולה, עוטפים בנייר אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום.
  7. מכניסים לתנור, ואופים כ-40 דקות.
הכי בית: עוף בגריל עם תפוח אדמה, בטטה ובצל I צילום: אלון מסיקה
הכי בית: עוף בגריל עם תפוח אדמה ובצל I צילום: אלון מסיקה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מירי כהן מכינה עוף בגריל עם תפוח אדמה ובצל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (20)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, תוכנית של חום עליון תחתון.

    Avatar
    משה

    הכנתי היום את המתכון יצא טעים ברמות של מסעדת שף

      Avatar
      מערכת Foody

      היי משה, איזה כיף לשמוע!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות