מירי כהן מכינה עוף בגריל עם תפוח אדמה ובצל
מי לא אוהב עוף בגריל? מנה נוסטלגית וביתית שכל אורח יוכל למצוא בה את מה שהוא אוהב. מכינים את העוף והירקות בתבנית גדולה ומקבלים ארוחה שלמה.
מי לא אוהב עוף בגריל? מנה נוסטלגית וביתית שכל אורח יוכל למצוא בה את מה שהוא אוהב. מכינים את העוף והירקות בתבנית גדולה ומקבלים ארוחה שלמה.
- מירי כהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 249.3 קק״ל 1994.7 קק״לפחמימות 9.5 גרם 75.7 גרםשומן 23.0 גרם 184.0 גרםנתרן 1443.4 מ״ג 11547.0 מ״גחלבון 2.6 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.8 מ״ג 142.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 114.8 מ״ג 918.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות249
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 249.3 קק״ל 1994.7 קק״לפחמימות 9.5 גרם 75.7 גרםשומן 23.0 גרם 184.0 גרםנתרן 1443.4 מ״ג 11547.0 מ״גחלבון 2.6 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 14.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 25.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 17.8 מ״ג 142.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.9 מ״גאשלגן 114.8 מ״ג 918.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
כשאני מארחת, אני מכינה את המנה המנצחת הזו שבה כל אורח יוכל למצוא את מה שהוא הכי אוהב. מניחים את העוף והירקות בתבנית גדולה אחרי השרייה במרינדה ריחנית, ומקבלים ארוחה שלמה שהיא שיא נימוחות ובית. אפשר להוסיף ירקות לפי הטעם האישי ומה שיש במקרר
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 249 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 יחידות שוק עוף
-
3/4 כוס שמן זית
-
3 כפות פפריקה מתוקה
-
1 כף תבלין גרילגריל עוף
-
1 כף שום גבישי
-
1 כף מלח גס
-
1/2 כפית פלפל לבן טחון
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 שקית תפוח אדמהשקית קטנה של תפוחי אדמה זעירים
-
1/3 כוס רוטב טריאקי
-
2 בצלים גדוליםחתוכים גס
-
1/2 כוס מים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
- חוצים את תפוחי האדמה לשניים.
- חותכים את הבצל לקוביות גדולות.
- מערבבים את כל המצרכים ביחד.
- מניחים למנוחה כחצי שעה (לא חובה), ועוטפים בניילון נצמד.
- מסדרים את הכול בתבנית גדולה, עוטפים בנייר אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום.
- מכניסים לתנור, ואופים כ-40 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות חום עליון תחתון.
- חוצים את תפוחי האדמה לשניים.
- חותכים את הבצל לקוביות גדולות.
- מערבבים את כל המצרכים ביחד.
- מניחים למנוחה כחצי שעה (לא חובה), ועוטפים בניילון נצמד.
- מסדרים את הכול בתבנית גדולה, עוטפים בנייר אפייה ומכסים ברדיד אלומיניום.
- מכניסים לתנור, ואופים כ-40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (20)
איזו תוכנית צל בתנור
היי, תוכנית של חום עליון תחתון.
הכנתי היום את המתכון יצא טעים ברמות של מסעדת שף
היי משה, איזה כיף לשמוע!