סנו רקע

כרעי עוף בדבש, טימין ולימון עם שום וצ’ילי אדום

מנה שהיא לא רק יפהפייה, אלא גם טעימה בטירוף! עוף בדבש, לימון וטימין עם ניחוח מסחרר של שום מתקתק וצ'ילי אדום
מנה שהיא לא רק יפהפייה, אלא גם טעימה בטירוף! עוף בדבש, לימון וטימין עם ניחוח מסחרר של שום מתקתק וצ'ילי אדום
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    131
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 130.5 קק״ל 1044.1 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 198.1 גרם
    שומן 4.0 גרם 31.6 גרם
    נתרן 391.1 מ״ג 3128.5 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 29.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 22.4 מ״ג 179.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    131
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 130.5 קק״ל 1044.1 קק״ל
    פחמימות 24.8 גרם 198.1 גרם
    שומן 4.0 גרם 31.6 גרם
    נתרן 391.1 מ״ג 3128.5 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 9.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.5 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.6 מ״ג 29.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.1 מ״ג
    אשלגן 22.4 מ״ג 179.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור

כרעי עוף בדבש, טימין ולימון שצולים בתנור עד לקבלת עוף עסיסי מבפנים וצרוב מבחוץ. בכל ביס מחדש האורחים ישבחו את ידיכם, ולא נגלה להם שנדרשו לכם רק 20 דקות כדי להכין אותן!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוף בדבש


אופן הכנה

  1. מניחים את הכרעיים בקערה גדולה.
  2. מערבבים בקערה נוספת את הדבש, מיץ הלימון, שמן הזית, הטימין, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
  3. מורחים את התערובת על הכרעיים מכל הצדדים, מכסים את הקערה בניילון נצמד סנו סושי ומשרים את העוף במקרר לפחות 30 דקות, אפשר כמה שעות עד לילה שלם.
  4. מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
  5. מסדרים את הכרעיים בתבנית, מניחים בין לבין את חצאי השום, מפזרים את פרוסות הלימון והצ’ילי, מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום סנו סושי וצולים את העוף כ-50 דקות.
  6. מורידים את הכיסוי, מברישים את הכרעיים במשרה שבתחתית התבנית וממשיכים לצלות  20-30 דקות נוספות להשחמה יפה.

לטיפ מהקצב על חיתוך פרגית לשיפודים לחצו כאן>>

הערות

  • ניתן להשתמש בכרעיים, שוקיים, ירכיים או לערבב בין חלקי העוף
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרעי עוף בדבש, טימין ולימון עם שום וצ’ילי אדום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות