רדיד אלומיניום- סנו סושי

אוזני המן עם טריק

שבלונות אוזני המן עם טריק מבריק למילוי

אוזני המן עם טריק פשוט ומגניב למילוי. מכינים אוזני המן וממלאים אחרי האפייה במה שמתחשק, בקלי קלות עם הטריק הקטן הזה לשבלונות אוזני המן
אורז צבעוני בתחפושת1

אורז צבעוני בתחפושת

מי אמר שבפורים רק בני אדם יכולים להתחפש? קבלו מתכון להכנת אורז ב4 טעמים, עשבי תיבול ושום, סלק, כורכום ולבן על כל מקרה שיהיה לילדים
פסטה בטטה ושמנת 1

פסטה שמנת עם בטטה

פסטה שמנת ובטטה עשירה וקרמית שמתאימה גם לערב קר בחורף, ולדייט חם בקיץ. עם בטטות בתנור, יין לבן, שמנת ופרמזן, לא תרצו לפספס אף ביס
בצלים ממולאים1

בצלים ממולאים

בצלים ממולאים טעימים בטירוף בסימן חגי תשרי של רימונים חמצמצים ועונתיים. מנה מנצחת ומהממת שתגרום לכולם לשאול אתכם מאיפה המתכון?
ארוחת חג בתבנית אחת1

ארוחת חג בתבנית אחת

קובי אדרי מכין לנו ארוחת חג בסיר אחד, כתף טלה חגיגית יחד עם תוספת של אורז שמתבשל בנוזלים של הבשר. מנה מטורפת!
פסטל תרד וגבינות2

פסטל תרד וגבינות של ענת אלישע

יש מתכונים שכבר מהתמונות אפשר להבין כמה הם מגרים וטעימים, פסטל תרד וגבינות הוא לגמרי אחד כזה. מתכון עשיר ומושחת שרק עושה חשק לעוד. בתיאבון!
ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות

ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות

ארטיק ביתי בטעם אבטיח ותות, ארטיק עשיר ומהמם! איך עושים את גווני הצבע השונים בארטיק? כנסו למתכון ותבינו כמה שזה קל
קנלוני גבינות מטריף

קנלוני גבינות מטריף

קנלוני מעולה לפניכם! ממלאים את הקנלוני הקנוי במלית גבינות, מכסים ברוטב עגבניות ובגבינות מגוררות, חצי שעה אפייה ויש לכם מנה מהממת וטעימה לחג שבועות
תפוחי אדמה מדורה בסגנון פיצה1

תפוחי אדמה מדורה בסגנון פיצה

אנחנו מחכים כל השנה לל''ג בעומר רק כדי לאכול תפוחי אדמה מדורה, כאלה שרוצים מהם רק עוד ועוד. החלטנו הפעם לשדרג את הקלאסיקה עם רוטב פיצה וגבינות. בתאבון!
שיפודי קרפ נוטלה ופירות2

קרפ ללא גלוטן: שיפודי קרפ נוטלה ופירות

קרפ ללא גלוטן של קרין גורן, בואו נשדרג את המנה הקלאסית שכולנו מכירים למנה מרשימה ויפה שכולם יאהבו לזלול. בתאבון
דג שלם בתנור1

דג שלם בתנור במעטפה

דג שלם בתנור שצולים במעטפת נייר אפייה ורדיד אלומיניום עם רוטב עגבניות משגע - מנה עיקרית נהדרת וחגיגית לערב שבת ולחג
אונטריב וירקות שורש2

אונטריב וירקות שורש ביין לבן ודבש

קדירת אונטריב משגעת שמתרככת בתנור באיטיות, במשך 3 שעות ואפילו יותר. השימוש בנייר אפייה ונייר אלומיניום, מעניק אטימה מלאה שעוזרת למרכיבים להתבשל במיצים של עצמם וככה נמנע מהבשר שלנו להתייבש
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים