סנו רקע

קרפ ללא גלוטן: שיפודי קרפ נוטלה ופירות

קרפ ללא גלוטן של קרין גורן, בואו נשדרג את המנה הקלאסית שכולנו מכירים למנה מרשימה ויפה שכולם יאהבו לזלול. בתאבון
קרפ ללא גלוטן של קרין גורן, בואו נשדרג את המנה הקלאסית שכולנו מכירים למנה מרשימה ויפה שכולם יאהבו לזלול. בתאבון
  • קרין גורן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    833
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 832.7 קק״ל 3330.7 קק״ל
    פחמימות 93.7 גרם 374.8 גרם
    שומן 43.3 גרם 173.0 גרם
    נתרן 221.0 מ״ג 883.9 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 51.1 גרם
    כולסטרול 203.8 מ״ג 815.2 מ״ג
    סידן 347.6 מ״ג 1390.2 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 971.8 מ״ג 3887.2 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    833
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 832.7 קק״ל 3330.7 קק״ל
    פחמימות 93.7 גרם 374.8 גרם
    שומן 43.3 גרם 173.0 גרם
    נתרן 221.0 מ״ג 883.9 מ״ג
    חלבון 19.5 גרם 78.1 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 51.1 גרם
    כולסטרול 203.8 מ״ג 815.2 מ״ג
    סידן 347.6 מ״ג 1390.2 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 971.8 מ״ג 3887.2 מ״ג
    אבץ 2.9 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

  • 1 כוס נוטלה
  • לבבות מחצאי תותים, אוכמניות, פרוסות בננה, פרחי אפרסמון, עיגולי קיווי

אופן הכנה

  1. מכינים את הקרפים: טורפים בקערה את כל מרכיבי הקרפ עד לקבלת תערובת אחידה, מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים 10 דקות במקרר להתייצבות.
  2. מחממים ומשמנים מעט מחבת רחבה.
  3. מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת. הופכים את הקרפ לטיגון גם בצד השני ושומרים תחת רדיד אלומיניום סנו סושי לשמירה על הלחות.
  4. מורחים נוטלה על כל קרפ ובונים מגדל של 5 שכבות. מקררים להתייצבות (רצוי עם משקולת).
  5. חותכים בחותכני עוגיות פירות בכל מיני צורות.
  6. מרכיבים את השיפוד: לוקחים קורצן עם צורה של הפרי שחתכנו, מניחים אותו על ערמת הפנקייק, מכניסים קיסם מלמעלה ועד למטה כדי שיחזיק את הערמה ומחדירים את החותכן בכל הקרפים. מוציאים את החותכן ונשאר לנו שיפוד קרפ עם פרי משגע (ראו הסבר בסרטון).
שיפודי קרפ נוטלה ופירות1
שיפודי קרפ נוטלה ופירות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות