-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 832.7 קק״ל 3330.7 קק״לפחמימות 93.7 גרם 374.8 גרםשומן 43.3 גרם 173.0 גרםנתרן 221.0 מ״ג 883.9 מ״גחלבון 19.5 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרםשומן רווי 12.8 גרם 51.1 גרםכולסטרול 203.8 מ״ג 815.2 מ״גסידן 347.6 מ״ג 1390.2 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 971.8 מ״ג 3887.2 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 11.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות833
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 832.7 קק״ל 3330.7 קק״לפחמימות 93.7 גרם 374.8 גרםשומן 43.3 גרם 173.0 גרםנתרן 221.0 מ״ג 883.9 מ״גחלבון 19.5 גרם 78.1 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרםשומן רווי 12.8 גרם 51.1 גרםכולסטרול 203.8 מ״ג 815.2 מ״גסידן 347.6 מ״ג 1390.2 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.3 מ״גאשלגן 971.8 מ״ג 3887.2 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 11.4 מ״גסגור
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 833 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרפ
-
3 ביצים M
-
2 כוסות חלב 3%
-
1 1/4 כוסות קמח תפוחי אדמהאו קורנפלור
-
4 כפות שמן קנולה
-
2 שקיות סוכר וניל
הגשה
-
1 כוס נוטלה
-
200 גרם פירות טרייםלבבות מחצאי תותים, אוכמניות, פרוסות בננה, פרחי אפרסמון, עיגולי קיווי
אופן הכנה
- מכינים את הקרפים: טורפים בקערה את כל מרכיבי הקרפ עד לקבלת תערובת אחידה, מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים 10 דקות במקרר להתייצבות.
- מחממים ומשמנים מעט מחבת רחבה.
- מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת. הופכים את הקרפ לטיגון גם בצד השני ושומרים תחת רדיד אלומיניום סנו סושי לשמירה על הלחות.
- מורחים נוטלה על כל קרפ ובונים מגדל של 5 שכבות. מקררים להתייצבות (רצוי עם משקולת).
- חותכים בחותכני עוגיות פירות בכל מיני צורות.
- מרכיבים את השיפוד: לוקחים קורצן עם צורה של הפרי שחתכנו, מניחים אותו על ערמת הפנקייק, מכניסים קיסם מלמעלה ועד למטה כדי שיחזיק את הערמה ומחדירים את החותכן בכל הקרפים. מוציאים את החותכן ונשאר לנו שיפוד קרפ עם פרי משגע (ראו הסבר בסרטון).
אופן הכנה
- מכינים את הקרפים: טורפים בקערה את כל מרכיבי הקרפ עד לקבלת תערובת אחידה, מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים 10 דקות במקרר להתייצבות.
- מחממים ומשמנים מעט מחבת רחבה.
- מוזגים בערך 1/2 כוס הבלילה ומטלטלים בתנועה סיבובית לפיזור אחיד ודק של הבלילה במחבת. הופכים את הקרפ לטיגון גם בצד השני ושומרים תחת רדיד אלומיניום סנו סושי לשמירה על הלחות.
- מורחים נוטלה על כל קרפ ובונים מגדל של 5 שכבות. מקררים להתייצבות (רצוי עם משקולת).
- חותכים בחותכני עוגיות פירות בכל מיני צורות.
- מרכיבים את השיפוד: לוקחים קורצן עם צורה של הפרי שחתכנו, מניחים אותו על ערמת הפנקייק, מכניסים קיסם מלמעלה ועד למטה כדי שיחזיק את הערמה ומחדירים את החותכן בכל הקרפים. מוציאים את החותכן ונשאר לנו שיפוד קרפ עם פרי משגע (ראו הסבר בסרטון).
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן