רקע הנמל

פנקייק ממולא בשוקולד

פנקייק ממולא בשוקולד - החלטנו לא לעצור בפנקייק הקלאסי ולשדרג אותו במילוי שוקולד נהדר שגורם לו להיות עסיסי וטעים הרבה יותר
פנקייק ממולא בשוקולד - החלטנו לא לעצור בפנקייק הקלאסי ולשדרג אותו במילוי שוקולד נהדר שגורם לו להיות עסיסי וטעים הרבה יותר
  • יעל קצב
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    421
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 421.0 קק״ל 4210.2 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 470.1 גרם
    שומן 20.7 גרם 206.7 גרם
    נתרן 220.4 מ״ג 2204.4 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 70.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 40.1 מ״ג 401.1 מ״ג
    סידן 152.1 מ״ג 1521.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 19.5 מ״ג
    אשלגן 225.0 מ״ג 2249.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    421
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 421.0 קק״ל 4210.2 קק״ל
    פחמימות 47.0 גרם 470.1 גרם
    שומן 20.7 גרם 206.7 גרם
    נתרן 220.4 מ״ג 2204.4 מ״ג
    חלבון 7.1 גרם 70.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 83.3 גרם
    כולסטרול 40.1 מ״ג 401.1 מ״ג
    סידן 152.1 מ״ג 1521.1 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 19.5 מ״ג
    אשלגן 225.0 מ״ג 2249.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייקים

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים דיסקיות שוקולד: על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים במרווחים שוקולד בעזרת כף ומועכים עד ליצירת דיסקית. חוזרים על הפעולה לכל השוקולד.
  2. מכניסים את התבנית למקפיא.
  3. מכינים את בלילת הפנקייק: בקערה מניחים קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, ביצים, חמאה מומסת, חלב ותמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
  4. שומרים במקרר למשך 20-30 דקות (לא חובה אך זה בהחלט הופך את הפנקייק לאוורירי יותר).
  5. מחממים מחבת על אש נמוכה עם מעט חמאה ומניחים חצי מצקת של בלילת פנקייק, מעל מניחים דיסקית שוקולד אחת (שימו לב שהדיסקיות נמסות מהר בחוץ ולכן הוציאו אותן מהמקפיא סמוך להכנה) ומכסים את השוקולד בעוד חצי מצקת של בלילה.
  6. ממתינים עד להופעת בועות והופכים את הפנקייק הממולא לעוד דקה-שתיים. חוזרים על הפעולה לכל הפנקייקים ובתאבון!

    פנקייק ממולא בשוקולד
    פנקייק ממולא בשוקולד. צילום: יעל קצב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות