סנו רקע

בצלים ממולאים

בצלים ממולאים טעימים בטירוף בסימן חגי תשרי של רימונים חמצמצים ועונתיים. מנה מנצחת ומהממת שתגרום לכולם לשאול אתכם מאיפה המתכון?
בצלים ממולאים טעימים בטירוף בסימן חגי תשרי של רימונים חמצמצים ועונתיים. מנה מנצחת ומהממת שתגרום לכולם לשאול אתכם מאיפה המתכון?
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    374
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.1 קק״ל 2244.5 קק״ל
    פחמימות 54.2 גרם 325.4 גרם
    שומן 15.4 גרם 92.3 גרם
    נתרן 877.3 מ״ג 5263.6 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 23.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 79.9 מ״ג 479.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 589.9 מ״ג 3539.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעתיים ו-50 דק׳
  • קלוריות
    374
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 374.1 קק״ל 2244.5 קק״ל
    פחמימות 54.2 גרם 325.4 גרם
    שומן 15.4 גרם 92.3 גרם
    נתרן 877.3 מ״ג 5263.6 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 23.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 13.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 79.9 מ״ג 479.4 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 589.9 מ״ג 3539.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצל

  • 8 בצלים בינוניים
    קלופים וחרוצים עד המרכז

מילוי


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הבצלים החרוצים. מבשלים כ-15-17 דקות. מסננים ומצננים.
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי.
  3. מפרידים את גלדי הבצל ומניחים כפית מלאה מילוי על כל גלד. מגלגלים ומניחים כשהסגירה כלפי מטה. ממשיכים כך עם השאר.
  4. מסדרים את כל הבצלים הממולאים בסיר ודואגים שיהיו צפופים.
  5. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  6. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערה ומוסיפים כ-2.5 כוסות מים רותחים. מערבבים היטב ויוצקים מעל הבצלים.
  7. מכסים בנייר אפייה טבעי סנו סושי רטוב ומעל רדיד אלומיניום. מביאים לרתיחה על הגז ומעבירים לתנור לשעה וחצי.
  8. מסירים את נייר האפייה ורדיד האלומיניום וצולים בתנור עד הזהבה קלה.
בצלים ממולאים
בצלים ממולאים. צילום: ענת אלישע
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נתנאל

    רציתי לשאול בבקשה אם אני רוצה לעשות חצי מהכמות אז אני עושה בדיוק חצי מהכמויות של הרכיבים?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון, חצי מהמרכיבים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות