סנו רקע

כרובית בטמפורה שמכינים בשקית: בלי ללכלך את המטבח!

כרובית בטמפורה משגעת, שמכינים תוך דקות בקלי קלות ובלי בלאגן! כל מה שנשאר זה לשדך אותה לטחינה טעימה ולהתענג על התוצאה
כרובית בטמפורה משגעת, שמכינים תוך דקות בקלי קלות ובלי בלאגן! כל מה שנשאר זה לשדך אותה לטחינה טעימה ולהתענג על התוצאה
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
21 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.9 קק״ל 1463.8 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 219.9 גרם
    שומן 6.5 גרם 25.9 גרם
    נתרן 412.7 מ״ג 1650.9 מ״ג
    חלבון 14.3 גרם 57.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.7 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.8 מ״ג 371.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 998.7 מ״ג 3994.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.9 קק״ל 1463.8 קק״ל
    פחמימות 55.0 גרם 219.9 גרם
    שומן 6.5 גרם 25.9 גרם
    נתרן 412.7 מ״ג 1650.9 מ״ג
    חלבון 14.3 גרם 57.1 גרם
    סיבים תזונתיים 8.9 גרם 35.7 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 92.8 מ״ג 371.0 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    אשלגן 998.7 מ״ג 3994.9 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור

אי אפשר שלא לאהוב כרובית בטמפורה, זה פשוט שידוך כל כך מושלם: הכרובית הנימוחה מבפנים, הקריספיות הממכרת של הטמפורה. הסיבה שרובנו נמנעים מלבשל דברים שאנחנו אוהבים בבית, זה כי למי יש כוח לשטוף ולנקות אחר כך? רון יוחננוב חוסך לכם קערות וסכו”ם ומעביר את כל חומרי הטמפורה אל שקית אחת שעושה הכל בשבילכם, כמה פשוט – ככה מבריק. גם המטבח!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
21 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי טמפורה

טיגון

הגשה


אופן הכנה

  1. ראשית, מרתיחים מים בסיר גדול.
  2. מבשלים את הכרובית בסיר במשך עשר דקות או עד שהיא רכה למחצה, מסננים היטב.
  3. מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק.
  4. שופכים לסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר  Lאת כל מרכיבי הבלילה.
  5. סוגרים את השקית ומשקשקים עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  6. מוסיפים לתוך השקית את הכרובית ומצפים היטב.
  7. מעבירים אחד אחד פרחי כרובית אל השמן.
  8. מטגנים עד הזהבה, ומעבירים בכף מחוררת אל צלחת מרופדת נייר סופג.
  9. מגישים חם לצד טחינה, ומעטרים בפטרוזיליה קצוצה.

    כרובית בטמפורה 2
    כרובית בטמפורה. צילום: רון יוחננוב

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כרובית בטמפורה שמכינים בשקית: בלי ללכלך את המטבח!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (15)

Avatar

    Avatar
    שרה פקדו

    האם אפשר להשתמש בכרובית קפואה שהופשרה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אבל חשוב שתסונן מהנוזלים של ההפשרה

    Avatar
    miriam koenig

    מדוע בטיגון הטמפורה נשרה מהכרובית?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מרים, יכול להיות שהכרובית עוד הייתה עם נוזלים עודפים, שהתאדו במהלך הטיגון וגרמו להיפרדו הטמפורה. אפשר להבא לסנן את הכרובית ולחכות שתצטנן יותר (בתוך המסננת)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות