השקשוקה המשודרגת של מירי: קלאסיקה ישראלית עם נקניקיות מרגז

אצלנו, משדרגים את הרוטב עם נקניקיות מרגז חריפות שמוסיפות עקצוץ, ומגישים את המחבת עם חלה שתספיק לניגוב הרוטב
אצלנו, משדרגים את הרוטב עם נקניקיות מרגז חריפות שמוסיפות עקצוץ, ומגישים את המחבת עם חלה שתספיק לניגוב הרוטב
  • מירי כהן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.7 קק״ל 1912.2 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 102.3 גרם
    שומן 21.4 גרם 128.5 גרם
    נתרן 732.2 מ״ג 4393.3 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 76.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 23.8 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 82.0 מ״ג 492.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 924.8 מ״ג 5548.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.7 קק״ל 1912.2 קק״ל
    פחמימות 17.1 גרם 102.3 גרם
    שומן 21.4 גרם 128.5 גרם
    נתרן 732.2 מ״ג 4393.3 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 76.8 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.1 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 23.8 גרם
    כולסטרול 295.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 82.0 מ״ג 492.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 924.8 מ״ג 5548.9 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור

איך הופכים את אותה שקשוקה רגילה ומוכרת לארוחת בוקר לכל יושבי הבית, שהיא מעדן של ממש? מוסיפים מרגז! שקשוקה מושלמת ופיקנטית בתוספת נקניקיות מרגז! זה השדרוג האהוב עליי למנה שכולנו אוהבים ומכירים, הרבה יותר מרק רוטב וביצים

 

 

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שקשוקה

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הנקניקיות: חותכים את המרגז לחצי באלכסון.
  2. מחממים שמן במחבת גדולה על הכיריים ומטגנים את המרגז עד שהן מתחילות להיצרב (2-3 דקות לכל צד), מעבירים לצלחת ושומרים בצד.
  3. קוצצים את הבצל והפלפל החריף וחותכים את הפלפל לחתיכות בינוניות.
  4. מכינים את רוטב השקשוקה: מחממים על הכיריים מחבת חדשה עם שמן זית ומטגנים את הבצל והפלפלים ומוסיפים את השום בסוף הטיגון.
  5. קוצצים 3 עגבניות לקוביות וטוחנים 5 עגבניות שלמות, את קוביות העגבניות מוסיפים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות הטחונות, רסק העגבניות והתבלינים ומבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.
  6. מוסיפים לרוטב את המרגז ומבשלים במשך עוד 5 דקות.
  7. יוצרים ברוטב גומחות, מוסיפים את הביצים, מכסים ומבשלים עד שהביצים מוכנות לפי טעמכם.
  8. שקשוקה מרגז. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבחשקשוקה מרגז. צילום: אלון מסיקה. סטיילינג: חן סבח

הערות

  • שימו לב לזמני הבישול של הביצים: לחלמון נוזלי - 6 דקות, לחלמון חצי מבושל ולבן רך- 7 דקות ולביצה מבושלת לחלוטין- 9 דקות.
  • מומלץ להגיש עם חלה גדולה שתספוג את כל הרוטב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
השקשוקה המשודרגת של מירי: קלאסיקה ישראלית עם נקניקיות מרגז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות