פתיתים בולונז ב-5 דקות הכנה

למה או או אם אפשר גם וגם? פתיתים בולונז ב-5 דקות הכנה בלבד ויש לכם ארוחה משביעה, טעימה, מנחמת ופשוט מושלמת. בתאבון
למה או או אם אפשר גם וגם? פתיתים בולונז ב-5 דקות הכנה בלבד ויש לכם ארוחה משביעה, טעימה, מנחמת ופשוט מושלמת. בתאבון
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 143.5 גרם
    סוכר 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן 17.7 גרם 70.6 גרם
    נתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    394
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״ל
    פחמימות 35.9 גרם 143.5 גרם
    סוכר 1.4 גרם 5.7 גרם
    שומן 17.7 גרם 70.6 גרם
    נתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״ג
    חלבון 21.2 גרם 84.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״ג
    סידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״ג
    אשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״ג
    אבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר יחד עם הבצל.
  2. מוסיפים רוטב עגבניות, מים, פתיתים, תבלינים וציר בקר ומערבבים היטב.
  3. מבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה ומבשלים למשך כ-15 דקות או עד שהפתיתים רכים.
פתיתים בולונז1
פתיתים בולונז. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות