הכי קרוב למקור: כריך טבעוני וממכר עם שניצל טופו מושלם בטעם עוף
כריך מהיר לארוחה משביעה! שניצל טופו בטעם עוף בלחמנייה עם ירקות ובטטה קראנצ'ית - המנה האולטימטיבית כשאין זמן לבשל!
כריך מהיר לארוחה משביעה! שניצל טופו בטעם עוף בלחמנייה עם ירקות ובטטה קראנצ'ית - המנה האולטימטיבית כשאין זמן לבשל!
- חני אסור
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.5 קק״ל 141.5 קק״לפחמימות 26.9 גרם 26.9 גרםשומן 3.1 גרם 3.1 גרםנתרן 234.6 מ״ג 234.6 מ״גחלבון 5.1 גרם 5.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 0.7 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 14.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 77.6 מ״ג 77.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.5 קק״ל 141.5 קק״לפחמימות 26.9 גרם 26.9 גרםשומן 3.1 גרם 3.1 גרםנתרן 234.6 מ״ג 234.6 מ״גחלבון 5.1 גרם 5.1 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 1.4 גרםשומן רווי 0.7 גרם 0.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 14.4 מ״ג 14.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 77.6 מ״ג 77.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
כמו באמריקה: כריך קריספי צ’יקן, הפעם בגרסה הטבעונית! לחמנייה רכה עם שכבות של מיונז טבעוני, שניצל טופו קראנצ’י בטעם עוף, ירקות טריים ומעל הכל – בטטה קריספית. ארוחה כל כך קלה ומהירה שלא תאמינו איך בכזו קלות, יצא לכם כריך כל כך טעים ומפנק.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 142 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
כריך
-
1 יחידה שניצל טופו בטעם עוף משק ויילר
-
1 יחידה לחמניית המבורגר
-
2 עלי חסות אייסברג
-
1 יחידה מלפפון חמוץ
-
1/2 יחידה עגבנייה
-
1/2 יחידה בטטה
-
1 כפית מיונז טבעוני
אופן הכנה
- מכינים את השניצל: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. אופים את שניצל הטופו בתבנית על נייר האפייה במשך 15 דקות.
- מכינים את הירקות: חותכים את החסה לרצועות, פורסים את המלפפון החמוץ והעגבנייה לעיגולים.
- מקלפים את הבטטה ופורסים לעיגולים דקים. מטגנים את הבטטה במחבת עם שמן עד שהיא קריספית. מעבירים לצלחת עם הנייר הסופג.
- מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה לשניים ומורחים שכבה של המיונז הטבעוני. שמים מעליו את שניצל הטופו, הירקות החתוכים והבטטה המטוגנת וסוגרים עם החצי השני של הלחמנייה.
אופן הכנה
- מכינים את השניצל: מחממים את התנור לחום של 200 מעלות. אופים את שניצל הטופו בתבנית על נייר האפייה במשך 15 דקות.
- מכינים את הירקות: חותכים את החסה לרצועות, פורסים את המלפפון החמוץ והעגבנייה לעיגולים.
- מקלפים את הבטטה ופורסים לעיגולים דקים. מטגנים את הבטטה במחבת עם שמן עד שהיא קריספית. מעבירים לצלחת עם הנייר הסופג.
- מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה לשניים ומורחים שכבה של המיונז הטבעוני. שמים מעליו את שניצל הטופו, הירקות החתוכים והבטטה המטוגנת וסוגרים עם החצי השני של הלחמנייה.
בשיתוף עם משק ויילר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אתם צוחקים?! העלתם מתכון שכולל חימום בתנור של שניצל מוכן מהסופר?
היי, המתכון הוא לא רק השניצל, אלא לכריך שלם ומשביע 🙂 אנחנו כן מסבירים כיצד לחמם את השניצל כדי להגיע לרמת הטעם המקסימלי.