שניצל בתנור עם שדרוג: חזה עוף בציפוי פריכיות עם עשבי תיבול
חזה עוף בתנור לא חייב להתייבש! מתכון מפתיע של שניצל בתנור עם ציפוי קראנצ'י של פריכיות אורז ועשבי תיבול שתאמצו במיידי!
חזה עוף בתנור לא חייב להתייבש! מתכון מפתיע של שניצל בתנור עם ציפוי קראנצ'י של פריכיות אורז ועשבי תיבול שתאמצו במיידי!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.1 קק״ל 330.1 קק״לפחמימות 26.3 גרם 52.6 גרםשומן 4.3 גרם 8.5 גרםנתרן 1051.7 מ״ג 2103.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 2.6 גרםשומן רווי 0.9 גרם 1.8 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 253.2 מ״גסידן 22.1 מ״ג 44.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 50.9 מ״ג 101.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות165
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.1 קק״ל 330.1 קק״לפחמימות 26.3 גרם 52.6 גרםשומן 4.3 גרם 8.5 גרםנתרן 1051.7 מ״ג 2103.3 מ״גחלבון 6.6 גרם 13.2 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 2.6 גרםשומן רווי 0.9 גרם 1.8 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 253.2 מ״גסידן 22.1 מ״ג 44.2 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 50.9 מ״ג 101.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
גם אם בחרתם לאכול קצת יותר בריא, זה לא אומר שצריך להתבאס על שניצל בתנור שהתייבש, אפשר להנות גם בלי לטגן אותו בשמן! קבלו מתכון קל, מהיר ונהדר של שניצל בתנור שמכינים מחזה עוף עסיסי, פריכיות אורז מתפצחות ועשבי תיבול מרעננים. כמה שזה טעים! רוצו להכין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 165 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
4 יחידות חזה עוף שלםפרוסות דק
תערובת ביצה
-
1 ביצה M
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוקלא חובה
ציפוי
-
4 יחידות פריכיות אורזמפוררות
-
חופן פטרוזיליהאו בזיליקום, קצוצים דק
-
1/4 יחידה פלפל צ’ילי אדוםטרי, חריף וקצוץ דק
-
2 שיני שוםכתושות
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות.
- מערבבים בקערה את הביצה והחרדל, המלח, הפלפל השחור ורוטב הצ’ילי המתוק.
- מערבבים בקערה נוספת את הפריכיות עם יתר מרכיבי הציפוי.
- מצפים את חזה העוף בתערובת הביצה ולאחר מכן בתערובת הציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- אופים 15 דקות או להזהבה ומגישים חם לצד סלט טרי ופלחי לימון.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- פורסים את חזה העוף לפרוסות דקות.
- מערבבים בקערה את הביצה והחרדל, המלח, הפלפל השחור ורוטב הצ’ילי המתוק.
- מערבבים בקערה נוספת את הפריכיות עם יתר מרכיבי הציפוי.
- מצפים את חזה העוף בתערובת הביצה ולאחר מכן בתערובת הציפוי ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
- אופים 15 דקות או להזהבה ומגישים חם לצד סלט טרי ופלחי לימון.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
לא כתוב שמן. לא שמים שמן בתבנית?
היי דיצה, אין צורך בשמן
נראה מעולה אפשר לעשות את זה עם דג מושט?
אפשר, אבל חשוב מאוד לייבש אותו היטב לפני הציפוי
במתכון מצויין רוטב צ’ילי מתוק שלא מופיע במרכיבים.
היי רות, תודה על ההערה! הוספנו למצרכים