בוש קאבר דסקטופ

מאפה שמרים ציורי עם קרם שקדים ומניפת תפוחי עץ

אין מצב שבחג אתם לא מכינים את המתכון הזה! מאפי שמרים מושלמים עם מניפות תפוחי עץ, קרם שקדים מתוק ושקדים קראנצ'יים
אין מצב שבחג אתם לא מכינים את המתכון הזה! מאפי שמרים מושלמים עם מניפות תפוחי עץ, קרם שקדים מתוק ושקדים קראנצ'יים
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    596
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 595.7 קק״ל 10723.4 קק״ל
    פחמימות 86.1 גרם 1549.4 גרם
    שומן 22.5 גרם 405.5 גרם
    נתרן 315.7 מ״ג 5682.0 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 198.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 74.3 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 190.3 גרם
    כולסטרול 111.8 מ״ג 2012.1 מ״ג
    סידן 46.0 מ״ג 827.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 229.4 מ״ג 4128.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    596
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 595.7 קק״ל 10723.4 קק״ל
    פחמימות 86.1 גרם 1549.4 גרם
    שומן 22.5 גרם 405.5 גרם
    נתרן 315.7 מ״ג 5682.0 מ״ג
    חלבון 11.0 גרם 198.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 74.3 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 190.3 גרם
    כולסטרול 111.8 מ״ג 2012.1 מ״ג
    סידן 46.0 מ״ג 827.5 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 20.2 מ״ג
    אשלגן 229.4 מ״ג 4128.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 15.5 מ״ג
    סגור

כמו בכל ראש השנה הרשת מתחילה להתמלא במאות מתכוני תפוחים. וכשהכל נראה מגרה וטעים, מאוד קשה לבחור את המתכון הטוב ביותר. אז תנו לנו לעזור לכם: הקונדיטור תומר אומנסקי מכין לכם למאפי שמרים מתוקים, רכים ואווריריים, במילוי קרם שקדים פשוט ומניפות תפוחים מקסימות. אנחנו את הבחירה שלנו כבר עשינו!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
תומר אומנסקי
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק שמרים

מי סוכר

קרם שקדים

הרכבת מאפה


אופן הכנה

  1. מכינים את בצק השמרים: לשים בקערת המיקסר את כל מרכיבי הבצק למעט המלח כ-8 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש 4 דקות נוספות.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים כשעה וחצי או להכפלת הנפח.
  3. מכינים את מי הסוכר: מביאים לרתיחה בסיר את המים והסוכר, מבשלים עוד 2 דקות ומעבירים לקירור.
  4. מכינים את קרם השקדים: מערבבים בקערה את כל מרכיבי קרם השקדים לקרם חלק ויציב.
  5. מקלפים את התפוחים, מוציאים את הגרעינים וחוצים באמצע. פורסים כל חצי תפוח לפרוסות דקות.
  6. מחלקים את הבצק ל-18 חתיכות במשקל 100 גרם האחת. מכדררים כל חתיכה לכדור, מרדדים לצורת פיתה קטנה ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  7. מברישים את שולי הבצק בביצה ומפזרים את השקדים. מזלפים או מניחים במרכז כל עיגול עם כפית מקרם השקדים ומעליו מניחים בצורת מניפה את התפוח הפרוס. מכסים ומתפיחים כ-30 דקות נוספות.
  8. מחממים תנור ל-175 מעלות טורבו.
  9. אופים את המאפים כ-25 דקות להזהבה ובסיום האפייה מברישים בנדיבות במי הסוכר.
  10. זורים אבקת סוכר (לא חובה) ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מאפה שמרים ציורי עם קרם שקדים ומניפת תפוחי עץ

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    הילה

    היית ממליץ להמיר לנוטרינה כקינוח פרווה? או עדיף לוותר

      Avatar
      מערכת Foody

      היי הילה, במידה ורוצה את הקינוח פרווה, נטורינה זו אופציה טובה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות