עוגת רוזלך מתוקה עם נוטלה שתשגע את כל המשפחה
עוגת רוזלך מהממת שמורכבת מהמון רוזלך קטנים ומתוקים שמכינים מבצק שמרים וממרח שוקולד שאוהבים - לאירוח או לצד הקפה הפרטי שלכם!
עוגת רוזלך מהממת שמורכבת מהמון רוזלך קטנים ומתוקים שמכינים מבצק שמרים וממרח שוקולד שאוהבים - לאירוח או לצד הקפה הפרטי שלכם!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.7 קק״ל 5669.5 קק״לפחמימות 19.1 גרם 764.5 גרםשומן 6.3 גרם 251.6 גרםנתרן 41.0 מ״ג 1639.5 מ״גחלבון 2.0 גרם 79.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 15.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 78.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 81.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 13.4 מ״ג 535.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות142
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.7 קק״ל 5669.5 קק״לפחמימות 19.1 גרם 764.5 גרםשומן 6.3 גרם 251.6 גרםנתרן 41.0 מ״ג 1639.5 מ״גחלבון 2.0 גרם 79.3 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 15.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 78.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 81.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 6.0 מ״גאשלגן 13.4 מ״ג 535.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 5.0 מ״גסגור
מכירים את הרוזלך הממכרים של לנדוור? מעכשיו תוכלו להכין בבית את הגרסה המעולה שלהם של המלכה קרין גורן. בצק שמרים רך וממרח שוקולד שאתם אוהבים – ויש לכם עוגת רוזלך מושלמת שאפשר לפרק לחתיכות אישיות קטנות ומתוקות.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 142 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
2 כוסות ממרח שוקולד
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר את השמרים והמים. מוסיפים את הקמח, סוכר הווניל, המלח והשמן ומעבדים בוו לישה 5 דקות לבצק חלק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות (אין צורך להמתין להכפלת הנפח).
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק-דק-דק. מורחים כל חלק בממרח השוקולד ומגלגלים לרולדה.
- פורסים את הרולדות ל-10 פרוסות ברוחב 2 ס”מ (ניתן להקפיא את הרולדות לחצי שעה כדי להקל על החיתוך שלהן). מניחים בצפיפות בתבנית ואופים 15 דקות עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ שוקולד.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר את השמרים והמים. מוסיפים את הקמח, סוכר הווניל, המלח והשמן ומעבדים בוו לישה 5 דקות לבצק חלק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כ-30 דקות (אין צורך להמתין להכפלת הנפח).
- מחממים תנור ל-220 מעלות.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק למלבן דק-דק-דק. מורחים כל חלק בממרח השוקולד ומגלגלים לרולדה.
- פורסים את הרולדות ל-10 פרוסות ברוחב 2 ס”מ (ניתן להקפיא את הרולדות לחצי שעה כדי להקל על החיתוך שלהן). מניחים בצפיפות בתבנית ואופים 15 דקות עד לתחילת הזהבה.
- מגישים חם עם אבקת סוכר או סירופ שוקולד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
האם לאפות בחום של 220 מעלות 15 דקות וזהו?
הי לילוש. כן, לפי המתכון יש לאפות 15 דקות