מאפה בצק עלים עם אספרגוס ופסטרמה

אם בא לכם להפתיע את המשפחה או אורחים במתכון טעים ומיוחד, תכינו להם את המאפים המהממים האלה במילוי אספרגוס ופסטרמה
אם בא לכם להפתיע את המשפחה או אורחים במתכון טעים ומיוחד, תכינו להם את המאפים המהממים האלה במילוי אספרגוס ופסטרמה
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.0 קק״ל 4016.0 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 380.6 גרם
    שומן 29.6 גרם 236.6 גרם
    נתרן 217.4 מ״ג 1739.5 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 113.2 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 32.6 מ״ג 260.5 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 251.9 מ״ג 2014.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 502.0 קק״ל 4016.0 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 380.6 גרם
    שומן 29.6 גרם 236.6 גרם
    נתרן 217.4 מ״ג 1739.5 מ״ג
    חלבון 10.3 גרם 82.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 14.2 גרם 113.2 גרם
    כולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 32.6 מ״ג 260.5 מ״ג
    ברזל 2.6 מ״ג 20.9 מ״ג
    אשלגן 251.9 מ״ג 2014.9 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
חיה טבואדה
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מאפה אספרגוס ופסטרמה

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מרדדים את בצק העלים על משטח מקומח למלבן גדול, בערך כפול מהגודל המקורי, וחותכים אותו ל-8 ריבועים בעזרת סכין או גלגלת פיצה.
  3. מושחים את גבעולי האספרגוס בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
  4. מניחים את פרוסות הפסטרמה בטעם אווז מעל שלושה אספרגוסים ומגלגלים.
  5. מניחים את הפסטרמה המגולגלת על ריבוע בצק, מרימים שתי פינות מנוגדות, עוטפים אותם סביב האספרגוסים ולוחצים להידוק. ממשיכים עם יתר הבצק והאספרגוסים בפסטרמה.
  6. מסדרים את ריבועי הבצק בתבנית במרווחים ומברישים בביצה טרופה. מפזרים עוד קצת מלח ופלפל לפי הטעם ואופים 12-15 דקות להזהבה יפה. מגישים מיד.
מאפה אספרגוס ופסטרמה1
מאפה אספרגוס ופסטרמה. צילום: חיה טבואדה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות