פופקורן מקורמל בחמש דקות בסמארט ליד
מה עוד אפשר להכין בנינג'ה? בכל פעם אנחנו מופתעים מחדש - פופקורן מקורמל ב-5 דקות של הכנה. הכי טעים שיש אתם ממש חייבים לנסות!
מה עוד אפשר להכין בנינג'ה? בכל פעם אנחנו מופתעים מחדש - פופקורן מקורמל ב-5 דקות של הכנה. הכי טעים שיש אתם ממש חייבים לנסות!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 632.5 קק״ל 2530.1 קק״לפחמימות 63.5 גרם 253.9 גרםשומן 40.2 גרם 160.8 גרםנתרן 301.4 מ״ג 1205.4 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 15.6 גרם 62.5 גרםכולסטרול 63.2 מ״ג 252.7 מ״גסידן 22.5 מ״ג 90.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 29.4 מ״ג 117.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות633
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 632.5 קק״ל 2530.1 קק״לפחמימות 63.5 גרם 253.9 גרםשומן 40.2 גרם 160.8 גרםנתרן 301.4 מ״ג 1205.4 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 15.6 גרם 62.5 גרםכולסטרול 63.2 מ״ג 252.7 מ״גסידן 22.5 מ״ג 90.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 29.4 מ״ג 117.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 633 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פופקורן
-
4 כפות שמן קנולהאו כל שמן ניטרלי
-
1 כוס גרעיני תירס לפופקורן
קרמל
-
1/2 כוס חמאה
-
1/4 כוס חלב 3%
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניללא חובה
אופן הכנה
- מכינים את הפופקורן: שמים בסיר סמארט ליד של נינג’ה שמן וגרעיני פופקורן.
- מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה” “HI”
- סוגרים עם מכסה זכוכית את החלק העליון של סיר הלחץ (אחרי כמה דקות אתם תשמעו שגרעיני הפופקורן מתפוצצים). מעבירים לקערה.
- מכינים את הקרמל: בסיר סמארט ליד מניחים חמאה, חלב, סוכר ותמצית וניל.
- מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה” “HI”.
- מערבבים עם כף את החמאה, החלב, הסוכר ותמצית הווניל כמה פעמים ונותנים לקרמל להתבשל במשך 5-10 דקות ולהסמיך.
- מוסיפים את הפופקורן המוכן לסיר הסמארט ליד עם הקרמל, מערבבים היטב ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הפופקורן: שמים בסיר סמארט ליד של נינג’ה שמן וגרעיני פופקורן.
- מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה” “HI”
- סוגרים עם מכסה זכוכית את החלק העליון של סיר הלחץ (אחרי כמה דקות אתם תשמעו שגרעיני הפופקורן מתפוצצים). מעבירים לקערה.
- מכינים את הקרמל: בסיר סמארט ליד מניחים חמאה, חלב, סוכר ותמצית וניל.
- מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה” “HI”.
- מערבבים עם כף את החמאה, החלב, הסוכר ותמצית הווניל כמה פעמים ונותנים לקרמל להתבשל במשך 5-10 דקות ולהסמיך.
- מוסיפים את הפופקורן המוכן לסיר הסמארט ליד עם הקרמל, מערבבים היטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן