-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.2 קק״ל 1324.4 קק״לפחמימות 71.6 גרם 143.3 גרםשומן 42.0 גרם 84.0 גרםנתרן 888.6 מ״ג 1777.2 מ״גחלבון 9.2 גרם 18.4 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.5 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 173.9 מ״ג 347.8 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 1574.0 מ״ג 3148.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות662
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 662.2 קק״ל 1324.4 קק״לפחמימות 71.6 גרם 143.3 גרםשומן 42.0 גרם 84.0 גרםנתרן 888.6 מ״ג 1777.2 מ״גחלבון 9.2 גרם 18.4 גרםסיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.5 גרםשומן רווי 4.3 גרם 8.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 173.9 מ״ג 347.8 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.3 מ״גאשלגן 1574.0 מ״ג 3148.0 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 662 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 קולורבי בינונייםקלופים ושטופים
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינונייםעם הקליפה
-
2 מלפפונים בינונייםעם הקליפה
-
1/2 כוס פקאנים מסוכריםקצוצים גס
-
1/4 כוס חמוציות מיובשות
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
4 כפות נענעקצוצים
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים דק
רוטב
-
1 לימון בינוניסחוט למיץ
-
4 כפות מיץ תפוחים
-
1/4 כוס שמן זית
-
1 כפית דבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים כל תפוח סביב הליבה לשני חלקים.
- מכניסים את כל הירקות בעזרת סכין הקוביות של מעבד המזון ומעבירים לקערה גדולה את קוביות הירקות שנחתכו.
- מוסיפים פקאנים, חמוציות ועשבי תיבול קצוצים.
- מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב ומוזגים מעל הסלט.
- מערבבים היטב, משרים ל-10 דקות, מערבבים שוב, טועמים ומתקנים טעם.
אופן הכנה
- חותכים כל תפוח סביב הליבה לשני חלקים.
- מכניסים את כל הירקות בעזרת סכין הקוביות של מעבד המזון ומעבירים לקערה גדולה את קוביות הירקות שנחתכו.
- מוסיפים פקאנים, חמוציות ועשבי תיבול קצוצים.
- מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב ומוזגים מעל הסלט.
- מערבבים היטב, משרים ל-10 דקות, מערבבים שוב, טועמים ומתקנים טעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן