בוש קאבר דסקטופ

סלט ירוקים חתוך לקוביות

סלט ירוקים עשיר עם פקאנים מסוכרים וחמוציות, עטוף ברוטב חמצמץ-מתקתק ומפתיע, תוספת מעולה ומרעננת שמשדרגת כל ארוחה
סלט ירוקים עשיר עם פקאנים מסוכרים וחמוציות, עטוף ברוטב חמצמץ-מתקתק ומפתיע, תוספת מעולה ומרעננת שמשדרגת כל ארוחה
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    662
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.2 קק״ל 1324.4 קק״ל
    פחמימות 71.6 גרם 143.3 גרם
    שומן 42.0 גרם 84.0 גרם
    נתרן 888.6 מ״ג 1777.2 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.5 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 173.9 מ״ג 347.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 1574.0 מ״ג 3148.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    662
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 662.2 קק״ל 1324.4 קק״ל
    פחמימות 71.6 גרם 143.3 גרם
    שומן 42.0 גרם 84.0 גרם
    נתרן 888.6 מ״ג 1777.2 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 19.3 גרם 38.5 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 8.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 173.9 מ״ג 347.8 מ״ג
    ברזל 4.2 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 1574.0 מ״ג 3148.0 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

  1. חותכים כל תפוח סביב הליבה לשני חלקים.
  2. מכניסים את כל הירקות בעזרת סכין הקוביות של מעבד המזון ומעבירים לקערה גדולה את קוביות הירקות שנחתכו.
  3. מוסיפים פקאנים, חמוציות ועשבי תיבול קצוצים.
  4. מערבבים בקערה נפרדת את מרכיבי הרוטב ומוזגים מעל הסלט.
  5. מערבבים היטב, משרים ל-10 דקות, מערבבים שוב, טועמים ומתקנים טעם.
סלט ירוקים עם פקאן
סלט ירוקים עם פקאן. צילום: אופק מאור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות