-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.6 קק״ל 1266.3 קק״לפחמימות 29.5 גרם 117.9 גרםשומן 15.2 גרם 61.0 גרםנתרן 327.8 מ״ג 1311.3 מ״גחלבון 10.6 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 46.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 85.0 מ״ג 339.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 1283.1 מ״ג 5132.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות317
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.6 קק״ל 1266.3 קק״לפחמימות 29.5 גרם 117.9 גרםשומן 15.2 גרם 61.0 גרםנתרן 327.8 מ״ג 1311.3 מ״גחלבון 10.6 גרם 42.4 גרםסיבים תזונתיים 11.6 גרם 46.3 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 85.0 מ״ג 339.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 1283.1 מ״ג 5132.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 317 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 חבילה טורטייה בינוניתמזרח מערב
-
4 מלפפונים בינוניים
-
3 גזרים בינוניים
-
2 קולורבי בינוניים
-
2 פלפלים אדומים בינוניים
-
1 חופן חסה אייסברג
רוטב
-
4 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
2 כפות מיריןמזרח מערב
-
1 כף חומץ אורזמזרח מערב
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורר
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מניחים על מגש קערה קטנה הפוכה משומנת מעט - ומניחים עליה טורטיה - בצורה שהטורטיה עוטפת את הקערה.
- מכניסים לתנור ל-5 דקות. מוציאים את הטורטיה מהתנור ומקררים.
- פורסים 3 טורטיות לשמיניות, מברישים מעט שמן זית ואופים בתנור 5 דקות.
- פורסים את המלפפונים, הגזרים, הקולורבי והפלפל האדום לג’וליאנים.
- את עלי החסה מפרידים ושוטפים.
- מרכיבים את המנה: מערבבים את הירקות של הסלט יחד, מניחים בקערת הטורטיה מעט סלט, מוזגים רוטב ושברי טורטיה שקלינו בתנור, מערבבים ומגישים.
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
- מחממים תנור ל-160 מעלות.
- מניחים על מגש קערה קטנה הפוכה משומנת מעט - ומניחים עליה טורטיה - בצורה שהטורטיה עוטפת את הקערה.
- מכניסים לתנור ל-5 דקות. מוציאים את הטורטיה מהתנור ומקררים.
- פורסים 3 טורטיות לשמיניות, מברישים מעט שמן זית ואופים בתנור 5 דקות.
- פורסים את המלפפונים, הגזרים, הקולורבי והפלפל האדום לג’וליאנים.
- את עלי החסה מפרידים ושוטפים.
- מרכיבים את המנה: מערבבים את הירקות של הסלט יחד, מניחים בקערת הטורטיה מעט סלט, מוזגים רוטב ושברי טורטיה שקלינו בתנור, מערבבים ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן