סלט תרד ברוטב אסיאתי

סלט תרד מוקפץ ברוטב אסיאתי - הסלט המושלם לאירוח או לצד מנה עיקרית. מקפיצים את התרד, מוסיפים את הרוטב, מפזרים בוטנים ומגישים
סלט תרד מוקפץ ברוטב אסיאתי - הסלט המושלם לאירוח או לצד מנה עיקרית. מקפיצים את התרד, מוסיפים את הרוטב, מפזרים בוטנים ומגישים
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.4 קק״ל 604.7 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 19.4 גרם
    שומן 26.1 גרם 52.3 גרם
    נתרן 825.0 מ״ג 1650.0 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 25.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 356.9 מ״ג 713.7 מ״ג
    ברזל 9.5 מ״ג 18.9 מ״ג
    אשלגן 1234.1 מ״ג 2468.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    302
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 302.4 קק״ל 604.7 קק״ל
    פחמימות 9.7 גרם 19.4 גרם
    שומן 26.1 גרם 52.3 גרם
    נתרן 825.0 מ״ג 1650.0 מ״ג
    חלבון 12.8 גרם 25.7 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 356.9 מ״ג 713.7 מ״ג
    ברזל 9.5 מ״ג 18.9 מ״ג
    אשלגן 1234.1 מ״ג 2468.2 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. במחבת רחבה מקפיצים את התרד עם שמן זית כחמש דקות.
  2. בקערה מערבבים שמן שומשום, רוטב סויה, שום, צ’ילי ובצל ירוק.
  3. מעבירים את התרד לצלחת הגשה, מוזגים את הרוטב מעל, מערבבים ומפזרים בוטנים קצוצים.
סלט תרד ברוטב אסיאתי
סלט תרד ברוטב אסיאתי. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות