קינוח פרווה: פאי פירות טריים וקרם פטיסייר
קינוח פרווה: פאי פירות טריים - מתכון אליפות! בלי אפייה עיוורת ובלי לעבוד יותר מידי קשה. מתכון מרשים וטעים שהכי מתאים לסוף ארוחת שישי. בתאבון
קינוח פרווה: פאי פירות טריים - מתכון אליפות! בלי אפייה עיוורת ובלי לעבוד יותר מידי קשה. מתכון מרשים וטעים שהכי מתאים לסוף ארוחת שישי. בתאבון
- יעל רבינוביץ
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 780.7 קק״ל 3903.6 קק״לפחמימות 69.2 גרם 346.2 גרםשומן 45.9 גרם 229.6 גרםנתרן 267.7 מ״ג 1338.5 מ״גחלבון 9.0 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 6.8 גרםשומן רווי 24.5 גרם 122.5 גרםכולסטרול 202.5 מ״ג 1012.7 מ״גסידן 66.0 מ״ג 329.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 85.1 מ״ג 425.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות781
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 780.7 קק״ל 3903.6 קק״לפחמימות 69.2 גרם 346.2 גרםשומן 45.9 גרם 229.6 גרםנתרן 267.7 מ״ג 1338.5 מ״גחלבון 9.0 גרם 45.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 6.8 גרםשומן רווי 24.5 גרם 122.5 גרםכולסטרול 202.5 מ״ג 1012.7 מ״גסידן 66.0 מ״ג 329.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 85.1 מ״ג 425.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 781 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
קרם פטיסייר
-
200 מ"ל שמנת צמחית להקצפה
-
1 כפית תמצית וניל
-
4 חלמונים M
-
2 כפות קורנפלור
-
1/2 כוס סוכר לבן
פירות
-
לבחירתכם
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה גדולה לשים את כל מצרכי הבצק ומקררים במקרר לכשעה.
- מרדדים את הבצק המקורר על תבנית של פאי לעובי של 1 סנטימטר, מחוררים את הבצק במזלג ואופים כ-30 דקות.
- מכינים את קרם הפטיסייר: מרתיחים בסיר שמנת צמחית וסוכר. מערבבים בקערה חלמונים וקורנפלור, ומאחדים את התערובות בתוך הסיר תוך כדי בישול וערבוב.
- מנמיכים את הלהבה ובוחשים עד שהקרם מסמיך.
- מרכיבים את הפאי: על בסיס הפאי האפוי שופכים את קרם הפטיסייר ומפזרים פירות לקישוט. בתאבון!
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: בקערה גדולה לשים את כל מצרכי הבצק ומקררים במקרר לכשעה.
- מרדדים את הבצק המקורר על תבנית של פאי לעובי של 1 סנטימטר, מחוררים את הבצק במזלג ואופים כ-30 דקות.
- מכינים את קרם הפטיסייר: מרתיחים בסיר שמנת צמחית וסוכר. מערבבים בקערה חלמונים וקורנפלור, ומאחדים את התערובות בתוך הסיר תוך כדי בישול וערבוב.
- מנמיכים את הלהבה ובוחשים עד שהקרם מסמיך.
- מרכיבים את הפאי: על בסיס הפאי האפוי שופכים את קרם הפטיסייר ומפזרים פירות לקישוט. בתאבון!
הערות
- לעצלנים שבינינו - אפשר להכין את הפאי על בסיס עוגית פאי קנויה ומוכנה.
- אפשר גם להכין פאי אחד גדול בתבנית טארט בקוטר 26 ס"מ
הערות
- לעצלנים שבינינו - אפשר להכין את הפאי על בסיס עוגית פאי קנויה ומוכנה.
- אפשר גם להכין פאי אחד גדול בתבנית טארט בקוטר 26 ס"מ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן