-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1730.2 קק״ל 5190.7 קק״לפחמימות 172.6 גרם 517.9 גרםשומן 95.2 גרם 285.7 גרםנתרן 9.7 מ״ג 29.2 מ״גחלבון 18.9 גרם 56.6 גרםסיבים תזונתיים 10.9 גרם 32.8 גרםשומן רווי 20.8 גרם 62.5 גרםכולסטרול 50.6 מ״ג 151.9 מ״גסידן 125.4 מ״ג 376.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.8 מ״גאשלגן 618.2 מ״ג 1854.5 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-55 דק׳
-
קלוריות1730
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1730.2 קק״ל 5190.7 קק״לפחמימות 172.6 גרם 517.9 גרםשומן 95.2 גרם 285.7 גרםנתרן 9.7 מ״ג 29.2 מ״גחלבון 18.9 גרם 56.6 גרםסיבים תזונתיים 10.9 גרם 32.8 גרםשומן רווי 20.8 גרם 62.5 גרםכולסטרול 50.6 מ״ג 151.9 מ״גסידן 125.4 מ״ג 376.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 10.8 מ״גאשלגן 618.2 מ״ג 1854.5 מ״גאבץ 4.7 מ״ג 14.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-55 דק׳ | קלוריות 1730 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס פאי
קרמל אגוזים
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
3/4 כוס שמנת צמחית להקצפה
-
2 כפות סילאן
-
2 כוסות אגוזי פקאןמעורבבים עם אגוזי לוז וקשיו
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את בסיס הפאי: במקצף ידני מקציפים מרגרינה, אבקת סוכר, חלמון וסוכר וניל.
- מוסיפים לתערובת קמח, שקדים טחונים ומים ומערבבים במקצף.
- מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס”מ על תבניות של פאי, מחוררים את הבצק במזלג ואופים 25 דקות.
- מכינים את הקרמל עם האגוזים: מחממים סיר על הגז, מוסיפים לסיר החם סוכר ומקרמלים ממש מעט.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים שוב עד שהסוכר הופך לקרמל. נזהריםר שהסוכר לא יישרף, ולא מערבבים את הסוכר כדי שלא יווצרו בועות בקרמל. מוסיפים שמנת צמחית מתוקה וסילאן לסיר ומערבבים את העיסה עד שנהפכת לדלילה. בשלב זה מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים.
- ממלאים את בסיסי הפאי האפויים בעיסת הפיצוחים, מקררים והפאי מוכן. בתאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מכינים את בסיס הפאי: במקצף ידני מקציפים מרגרינה, אבקת סוכר, חלמון וסוכר וניל.
- מוסיפים לתערובת קמח, שקדים טחונים ומים ומערבבים במקצף.
- מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס”מ על תבניות של פאי, מחוררים את הבצק במזלג ואופים 25 דקות.
- מכינים את הקרמל עם האגוזים: מחממים סיר על הגז, מוסיפים לסיר החם סוכר ומקרמלים ממש מעט.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים שוב עד שהסוכר הופך לקרמל. נזהריםר שהסוכר לא יישרף, ולא מערבבים את הסוכר כדי שלא יווצרו בועות בקרמל. מוסיפים שמנת צמחית מתוקה וסילאן לסיר ומערבבים את העיסה עד שנהפכת לדלילה. בשלב זה מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים.
- ממלאים את בסיסי הפאי האפויים בעיסת הפיצוחים, מקררים והפאי מוכן. בתאבון!
הערות
- אפשר גם להכין פאי אחד גדול בתבנית טארט בקוטר 26 ס"מ
הערות
- אפשר גם להכין פאי אחד גדול בתבנית טארט בקוטר 26 ס"מ
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן