כנפיים במרינדת קפה
מחפשים מתכון קליל וטעים של כנפיים? הנה לכם אחד כזה. כבר המון שנים מבשלים יחד עם קפה, הוא נותן צבע נהדר לאוכל ומשאיר ארומה מטריפה. אתם חייבים להכין את המתכון הזה!
מחפשים מתכון קליל וטעים של כנפיים? הנה לכם אחד כזה. כבר המון שנים מבשלים יחד עם קפה, הוא נותן צבע נהדר לאוכל ומשאיר ארומה מטריפה. אתם חייבים להכין את המתכון הזה!
- ליאת מועלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 499.2 קק״ל 1996.6 קק״לפחמימות 5.0 גרם 19.8 גרםשומן 33.2 גרם 132.6 גרםנתרן 2104.2 מ״ג 8416.9 מ״גחלבון 44.0 גרם 176.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרםשומן רווי 10.3 גרם 41.1 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 34.3 מ״ג 137.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 494.7 מ״ג 1979.0 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 12.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-55 דק׳
-
קלוריות499
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 499.2 קק״ל 1996.6 קק״לפחמימות 5.0 גרם 19.8 גרםשומן 33.2 גרם 132.6 גרםנתרן 2104.2 מ״ג 8416.9 מ״גחלבון 44.0 גרם 176.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.6 גרםשומן רווי 10.3 גרם 41.1 גרםכולסטרול 277.5 מ״ג 1110.0 מ״גסידן 34.3 מ״ג 137.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 494.7 מ״ג 1979.0 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 12.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-55 דק׳ | קלוריות 499 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
60 מ"ל אספרסו
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
2 כפיות סוכר חום
-
1 1/2 כפיות מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית אורגנו יבשאו כמה עלי אורגנו טרי
-
1 כפית טימין טרי
-
2 כפות חומץ בן יין לבן
-
1 ק"ג כנפי עוף
אופן הכנה
- מכינים במכונת הקפה 2 כוסות אספרסו קצר.
- בקערה קטנה מערבבים את כל המרכיבים למעט הכנפיים - אספרסו, פפריקה מתוקה, סוכר חום, מלח, פלפל שחור גרוס, אורגנו, טימין וחומץ בן יין עד לקבלת משחה ארומטית, כהה ואחידה.
- מוזגים את התערובת על הכנפיים ובעזרת כפות הידיים מערבבים עד שהכל מכוסה במרינדה.
- מכסים את הקערה ומכניסים אותה למקרר לשעה לפחות, מקסימום שעתיים.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- מעבירים את הכנפיים המתובלות לתבנית עמידה לחום כך שהן מסודרות בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ל-30 דקות. לאחר מכן, מוציאים מהתנור, הופכים אותן ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות נוספות.
אופן הכנה
- מכינים במכונת הקפה 2 כוסות אספרסו קצר.
- בקערה קטנה מערבבים את כל המרכיבים למעט הכנפיים - אספרסו, פפריקה מתוקה, סוכר חום, מלח, פלפל שחור גרוס, אורגנו, טימין וחומץ בן יין עד לקבלת משחה ארומטית, כהה ואחידה.
- מוזגים את התערובת על הכנפיים ובעזרת כפות הידיים מערבבים עד שהכל מכוסה במרינדה.
- מכסים את הקערה ומכניסים אותה למקרר לשעה לפחות, מקסימום שעתיים.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות.
- מעבירים את הכנפיים המתובלות לתבנית עמידה לחום כך שהן מסודרות בשכבה אחת.
- מכניסים לתנור ל-30 דקות. לאחר מכן, מוציאים מהתנור, הופכים אותן ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות נוספות.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן