סנו רקע

תפוח אדמה ממולא בסינייה – כזה עוד לא טעמתם

כשקובי אדרי מחליט להתפרע עם מתכון של תפוח אדמה ממולא בסינייה, מנה שאי אפשר לעמוד בפנייה, אתם חייבים להכין את תפוח האדמה המטורף הזה
כשקובי אדרי מחליט להתפרע עם מתכון של תפוח אדמה ממולא בסינייה, מנה שאי אפשר לעמוד בפנייה, אתם חייבים להכין את תפוח האדמה המטורף הזה
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.6 קק״ל 4012.7 קק״ל
    פחמימות 64.3 גרם 514.7 גרם
    שומן 13.9 גרם 111.5 גרם
    נתרן 3177.5 מ״ג 25420.2 מ״ג
    חלבון 23.6 גרם 188.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 31.6 מ״ג 253.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 351.6 מ״ג 2812.6 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 33.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    502
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 501.6 קק״ל 4012.7 קק״ל
    פחמימות 64.3 גרם 514.7 גרם
    שומן 13.9 גרם 111.5 גרם
    נתרן 3177.5 מ״ג 25420.2 מ״ג
    חלבון 23.6 גרם 188.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 33.0 גרם
    כולסטרול 56.9 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 31.6 מ״ג 253.0 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 18.2 מ״ג
    אשלגן 351.6 מ״ג 2812.6 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 33.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
קובי אדרי
X

6 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. פורסים 8 חתיכות של רדיד אלומיניום סנו סושי. שמים כפית מלח גס בכל אחת וגבעול רוזמרין.
  2. מניחים מעל תפוח אדמה, עוטפים כל אחד ומכניסים לתנור 200 מעלות למשך 40 דקות.
  3. לאחר 40 דקות מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור, עושים חריץ למעלה ומרוקנים את ליבת תפוחי האדמה לקערה.
  4. עוטפים כל תפוח אדמה בחצי נייר אפייה ומהדקים לצורת סוכרייה.
  5. למילוי: מטגנים 2 בצלים קצוצים עם 3 כפות שמן זית עד להזהבה.
  6. מוסיפים חצי קילו בשר טחון למחבת ובעזרת כף עץ מועכים ומפוררים את הבשר (טיפ: מומלץ לשטח את הבשר הטחון בנייר אפייה טבעי סנו סושי דק לפני ההכנסה שלו לסיר, זה יעזור לפורר אותו בקלות).
  7. ברגע שהבשר שינה את הצבע שלו מוסיפים שן שום כתושה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
  8. מצרפים לסיר 2 עגבניות קצוצות, מערבבים, מנמיכים את האש ומבשלים כ20 דקות.
  9. מערבבים את הבשר יחד עם ליבת תפוחי האדמה שרוקנו לקערה קודם.
  10. בתחתית תפוח האדמה שמים מעט טחינה, מעל שמים כמות נדיבה של תערובת הבשר ותפוח האדמה, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומכניסים לתנור על 180 מעלות למשך 15-20 דקות נוספות.
תפוח אדמה ממולא בסינייה
תפוח אדמה ממולא בסינייה. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות