רקע הנמל מעודכן

קסטה קראנץ’ קורנפלקס

הטירוף החדש של קיץ 2023: קראנץ בטעם החלב של הקורנפלקס. קבלו את הגרסה העוד יותר קיצית שלו - קסטה. ואו כמה שזה טעים!
הטירוף החדש של קיץ 2023: קראנץ בטעם החלב של הקורנפלקס. קבלו את הגרסה העוד יותר קיצית שלו - קסטה. ואו כמה שזה טעים!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
19 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    939
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 939.4 קק״ל 3757.5 קק״ל
    פחמימות 87.2 גרם 348.8 גרם
    שומן 63.7 גרם 254.7 גרם
    נתרן 153.5 מ״ג 614.1 מ״ג
    חלבון 449.2 גרם 1796.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 36.9 גרם 147.5 גרם
    כולסטרול 163.1 מ״ג 652.2 מ״ג
    סידן 262.3 מ״ג 1049.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 375.7 מ״ג 1502.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות ו-40 דק׳
  • קלוריות
    939
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 939.4 קק״ל 3757.5 קק״ל
    פחמימות 87.2 גרם 348.8 גרם
    שומן 63.7 גרם 254.7 גרם
    נתרן 153.5 מ״ג 614.1 מ״ג
    חלבון 449.2 גרם 1796.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 36.9 גרם 147.5 גרם
    כולסטרול 163.1 מ״ג 652.2 מ״ג
    סידן 262.3 מ״ג 1049.0 מ״ג
    ברזל 5.3 מ״ג 21.1 מ״ג
    אשלגן 375.7 מ״ג 1502.8 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
רובי מיכאל
X

19 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. ממיסים על בן מארי את מרכיבי הקראנץ’.
  2. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה של הנמל.
  3. מעבירים את המסה לנייר ומהדקים לשכבה שווה, מכניסים למקפיא עד לשימוש.
  4. במקביל משרים קורנפלקס בשמנת במשך 20 דקות, מסננים וסוחטים את הקורנפלקס.
  5. שמים בקערה את השמנת שסיננו, מוסיפים סוכר לבן, מקציפים/טורפים ידנית עד ליציבות חלשה, מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים/טורפים עד יציבות בינוניות.
  6. מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה של הנמל ומניחים 4 ביסקוויטים לפי הדוגמא בסרטון.
  7. יוצקים בעזרת מצקת את השמנת המוקצפת עד מחצית מגובה התבנית.
  8. מוציאים את הקראנץ’ מהמקפיא, מניחים על השמנת ולוחצים במעט עד שרואים מעט שמנת עולה מהצדדים.
  9. ממלאים בשמנת עד גובה הנייר, מניחים ביסקוויטים במקביל ל-4 הקודמים ומכניסים למקפיא למשך לילה (מינימום 6 שעות).
  10. מוציאים מהמקרר, מפרידים בקלות את הנייר מהקסטה, מורידים את נייר האפייה מהקסטות וחותכים לצורת קסטות יפות! מוכן - בתאבון.

*מאחסים במקפיא עד חודש בקופסא אטומה היטב.

קסטה קראנץ' קורנפלקס1
קסטה קראנץ’ קורנפלקס. צילום: רובי מיכאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    סתם אחד

    הקורנפלקס צריך להיות ממותק כמו שוגי או שאפשר רגיל?

      Avatar
      מערכת Foody

      ממותק 🙂

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות