רקע הייסנס Hisense

מגנום חמאת בוטנים ביתי בציפוי שוקולד מריר ובייגלה

מגנום צונן וטעים במיוחד שמכינים בבית! מגנום שמנת וחמאת בוטנים בציפוי שוקולד מעולה ובייגלה קראנצ'י - לילדים ומבוגרים כאחד!
מגנום צונן וטעים במיוחד שמכינים בבית! מגנום שמנת וחמאת בוטנים בציפוי שוקולד מעולה ובייגלה קראנצ'י - לילדים ומבוגרים כאחד!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.1 קק״ל 3661.9 קק״ל
    פחמימות 7.4 גרם 147.3 גרם
    שומן 15.6 גרם 311.5 גרם
    נתרן 38.2 מ״ג 764.3 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 67.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 161.1 גרם
    כולסטרול 2.2 מ״ג 44.8 מ״ג
    סידן 21.1 מ״ג 421.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 63.0 מ״ג 1260.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 8 שעות ו-25 דק׳
  • קלוריות
    183
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.1 קק״ל 3661.9 קק״ל
    פחמימות 7.4 גרם 147.3 גרם
    שומן 15.6 גרם 311.5 גרם
    נתרן 38.2 מ״ג 764.3 מ״ג
    חלבון 3.4 גרם 67.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 8.1 גרם 161.1 גרם
    כולסטרול 2.2 מ״ג 44.8 מ״ג
    סידן 21.1 מ״ג 421.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 63.0 מ״ג 1260.8 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

הקיץ עדיין כאן, וזו הזדמנות מעולה להכין גלידת מגנון תוצרת בית בטעם חמאת בוטנים מכמה מרכיבים זמינים. היא יוצאת קרמית ועשירה, וציפוי השוקולד ובייגלה קראנצ’י מוסיפים עוד יותר לביס המושלם.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מקציפים בקערה את השמנת ורבע כוס מחמאת הבוטנים לקרם רך. מוסיפים את החלב המרוכז ומערבבים.
  2. מוסיפים את יתר חמאת הבוטנים ומערבבים קלות רק ליצירת מראה משוייש.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית סיליקון מגנום, נועצים מקלות ארטיקים ומקפיאים ל-8 שעות לפחות להתייצבות מלאה.

    מגנום חמאת בוטנים
    מגנום חמאת בוטנים בציפוי שוקולד. צילום: שרית נובק

  4. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ומערבבים עם השמן.
  5. מחלצים את המגנומים התבנית. טובלים את המגנומים בשוקולד המומס עד לאמצע. מניחים על קרש מרופד בנייר אפייה ומצמידים ביייגלה לכל מגנום.
  6. שומרים בהקפאה.

הערות

  • מומלץ לשלב בייגל מקמח מלא/כוסמין מלא
  • מומלץ לשלב שוקולד מריר איכותי של 85% קקאו
tip

טיפ מקרר Hisense

גלידות וארטיקים זקוקים לטמפרטורות שונות. ישנה אופציה לכוון את המעלות במקפיא לכל תא הקפאה בנפרד. מומלץ לכוון את תא ההקפאה הימני לטמפרטורה של 10- מעלות ל-soft freeze (הקפאה קלה) שבו הגלידה שומרת על מרקם רך וכיפי. את התא השני כוונו לטמפרטורה של 20- עד 22- מעלות ל-deep freeze (הקפאה עמוקה) כדי לשמור על ארטיקים קפואים וטעימים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מגנום חמאת בוטנים ביתי בציפוי שוקולד מריר ובייגלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    ספיר

    אפשר להחליף את השוקולד מריר בחלבי?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

קטגוריות

אביזרים

טכניקות