קרקר מלוח
את המתכון הזה של קרקר מלוח תוכלו להכין במהירות ובלי ללכלך את המטבח. מכניסים את חומרי הבצק לשקית זיפר, מערבבים אותם במהירות וביסודיות, וללא צורך במיקסר או כף וקערה. המטבח נשאר נקי ומתמלא בניחוחות האפייה
את המתכון הזה של קרקר מלוח תוכלו להכין במהירות ובלי ללכלך את המטבח. מכניסים את חומרי הבצק לשקית זיפר, מערבבים אותם במהירות וביסודיות, וללא צורך במיקסר או כף וקערה. המטבח נשאר נקי ומתמלא בניחוחות האפייה
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 188.5 קק״ל 3770.6 קק״לפחמימות 17.8 גרם 356.2 גרםשומן 11.0 גרם 220.3 גרםנתרן 175.7 מ״ג 3514.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 92.7 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 36.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 25.3 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״גסידן 32.3 מ״ג 646.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 76.7 מ״ג 1533.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 15.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות189
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 188.5 קק״ל 3770.6 קק״לפחמימות 17.8 גרם 356.2 גרםשומן 11.0 גרם 220.3 גרםנתרן 175.7 מ״ג 3514.3 מ״גחלבון 4.6 גרם 92.7 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 36.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 25.3 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״גסידן 32.3 מ״ג 646.9 מ״גברזל 0.9 מ״ג 18.5 מ״גאשלגן 76.7 מ״ג 1533.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 15.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 189 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
450 גרם קמח לבןאו 3 כוסות + 3 כפות
-
120מ"ל או 1/2 כוס שמן קנולה
-
240מ"ל או 1 כוס מים
-
100גרם או 2/3 כוס גרעיני חמנייה
-
50גרם או 1/3 כוס זרעי פשתן
-
50גרם או 1/3 כוס שומשום
-
50גרם או 1/2 כוס גבינת קשקבלמגוררתדק
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- מכניסים את כל המרכיבים לשקית זיפר L סנו סושי, סוגרים ומערבבים את כל החומרים יחד מבעד לשקית, בתנועות לישה, עד שמתקבל בצק אחיד.
- משאירים את הבצק בשקית הסגורה, מעצבים אותו לצורת מלבן ומקפיאים להתייצבות, למשך שעה.
- מחממים תנור ל 170 מעלות.
- מוציאים את השקית מהמקפיא ומחלצים את הבצק מתוכה. חוצים את מלבן הבצק הגדול לשני מלבנים צרים ופורסים כל מלבן לפרוסות דקות ואחידות בעובי כחצי ס״מ.
- מסדרים את הפרוסות בתבנית תנור עם נייר אפייה טבעי סנו סושי.
- אופים רבע שעה עד שהקרקרים מתייצבים ומזהיבים. מצננים ושומרים בכלי אטום.
אופן הכנה
- מכניסים את כל המרכיבים לשקית זיפר L סנו סושי, סוגרים ומערבבים את כל החומרים יחד מבעד לשקית, בתנועות לישה, עד שמתקבל בצק אחיד.
- משאירים את הבצק בשקית הסגורה, מעצבים אותו לצורת מלבן ומקפיאים להתייצבות, למשך שעה.
- מחממים תנור ל 170 מעלות.
- מוציאים את השקית מהמקפיא ומחלצים את הבצק מתוכה. חוצים את מלבן הבצק הגדול לשני מלבנים צרים ופורסים כל מלבן לפרוסות דקות ואחידות בעובי כחצי ס״מ.
- מסדרים את הפרוסות בתבנית תנור עם נייר אפייה טבעי סנו סושי.
- אופים רבע שעה עד שהקרקרים מתייצבים ומזהיבים. מצננים ושומרים בכלי אטום.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
לשם מה צריך להקפיא? האם יש לזה השפעה על המרקם?
השפעה על התפשטות הבצק בתנור והעבודה עם הבצק בעיקר
האם ניתן להחליף את הגבינה עם מוצר אחר פרווה?
יש גבינות קשות טבעוניות שניתן להשתמש בהן
האם ניתן להמיר גבינה במשהו אחר לא חלבי? במה?
יש גבינות קשות טבעוניות שאפשר להשתמש בהן