סנו רקע

קרקר מלוח

את המתכון הזה של קרקר מלוח תוכלו להכין במהירות ובלי ללכלך את המטבח. מכניסים את חומרי הבצק לשקית זיפר, מערבבים אותם במהירות וביסודיות, וללא צורך במיקסר או כף וקערה. המטבח נשאר נקי ומתמלא בניחוחות האפייה
את המתכון הזה של קרקר מלוח תוכלו להכין במהירות ובלי ללכלך את המטבח. מכניסים את חומרי הבצק לשקית זיפר, מערבבים אותם במהירות וביסודיות, וללא צורך במיקסר או כף וקערה. המטבח נשאר נקי ומתמלא בניחוחות האפייה
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.5 קק״ל 3770.6 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 356.2 גרם
    שומן 11.0 גרם 220.3 גרם
    נתרן 175.7 מ״ג 3514.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 92.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 36.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 25.3 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 32.3 מ״ג 646.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 76.7 מ״ג 1533.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.5 קק״ל 3770.6 קק״ל
    פחמימות 17.8 גרם 356.2 גרם
    שומן 11.0 גרם 220.3 גרם
    נתרן 175.7 מ״ג 3514.3 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 92.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 36.2 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 25.3 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 42.0 מ״ג
    סידן 32.3 מ״ג 646.9 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 18.5 מ״ג
    אשלגן 76.7 מ״ג 1533.0 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 15.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל המרכיבים לשקית זיפר L סנו סושי, סוגרים ומערבבים את כל החומרים יחד מבעד לשקית, בתנועות לישה, עד שמתקבל בצק אחיד.
  2. משאירים את הבצק בשקית הסגורה, מעצבים אותו לצורת מלבן ומקפיאים להתייצבות, למשך שעה.
  3. מחממים תנור ל 170 מעלות.
  4. מוציאים את השקית מהמקפיא ומחלצים את הבצק מתוכה. חוצים את מלבן הבצק הגדול לשני מלבנים צרים ופורסים כל מלבן לפרוסות דקות ואחידות בעובי כחצי ס״מ.
  5. מסדרים את הפרוסות בתבנית תנור עם נייר אפייה טבעי סנו סושי.
  6. אופים רבע שעה עד שהקרקרים מתייצבים ומזהיבים. מצננים ושומרים בכלי אטום.
קרקר מלוח2
קרקר מלוח. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    אוסנת

    לשם מה צריך להקפיא? האם יש לזה השפעה על המרקם?

      Avatar
      מערכת Foody

      השפעה על התפשטות הבצק בתנור והעבודה עם הבצק בעיקר

    Avatar
    נורה ביטון

    האם ניתן להחליף את הגבינה עם מוצר אחר פרווה?

      Avatar
      מערכת Foody

      יש גבינות קשות טבעוניות שניתן להשתמש בהן

    Avatar
    miriam koenig

    האם ניתן להמיר גבינה במשהו אחר לא חלבי? במה?

      Avatar
      מערכת Foody

      יש גבינות קשות טבעוניות שאפשר להשתמש בהן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות