גלידה ביתית קלאסית שמגישים עם עוגיות שוקולד צ’יפס
מתכון של גלידה ביתית קלאסית, קרמית, קלה להכנה והכי טעימה שיש! הצעת ההגשה שלנו היא בדומה לקוקילידה שכולנו מכירים – לשים את הגלידה בין 2 עוגיות פריכות. תהנו!
מתכון של גלידה ביתית קלאסית, קרמית, קלה להכנה והכי טעימה שיש! הצעת ההגשה שלנו היא בדומה לקוקילידה שכולנו מכירים – לשים את הגלידה בין 2 עוגיות פריכות. תהנו!
- ליאת מועלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.5 קק״ל 3084.0 קק״לפחמימות 28.9 גרם 231.0 גרםשומן 28.3 גרם 226.0 גרםנתרן 175.4 מ״ג 1403.2 מ״גחלבון 5.2 גרם 41.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.9 גרם 135.0 גרםכולסטרול 88.3 מ״ג 706.0 מ״גסידן 182.6 מ״ג 1461.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 233.0 מ״ג 1864.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 6 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות386
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 385.5 קק״ל 3084.0 קק״לפחמימות 28.9 גרם 231.0 גרםשומן 28.3 גרם 226.0 גרםנתרן 175.4 מ״ג 1403.2 מ״גחלבון 5.2 גרם 41.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.9 גרם 135.0 גרםכולסטרול 88.3 מ״ג 706.0 מ״גסידן 182.6 מ״ג 1461.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 233.0 מ״ג 1864.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 386 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה ביתית
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%קרה מאוד
-
400 גרם חלב מרוכז
-
1 כפית מחית ונילאיכותית, או תמצית וניל איכותית
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו בלון להקצפה את השמנת המתוקה ומקציפים במהירות בינונית עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים את החלב המרוכז, מחית הוניל והמלח ומקפלים בעזרת וו לקקן, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא ל-6 שעות.
- להגשה- ניתן להגיש בצורת קוקילידה, כלומר לשים את הגלידה בין 2 עוגיות שוקולד צ’יפס קנויות.
אופן הכנה
- שמים בקערת מיקסר עם וו בלון להקצפה את השמנת המתוקה ומקציפים במהירות בינונית עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- מוסיפים את החלב המרוכז, מחית הוניל והמלח ומקפלים בעזרת וו לקקן, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא ל-6 שעות.
- להגשה- ניתן להגיש בצורת קוקילידה, כלומר לשים את הגלידה בין 2 עוגיות שוקולד צ’יפס קנויות.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן