רקע הנמל

גלידה ביתית של מוס ריבת חלב

רוצים לדעת איך להכין גלידה ביתית של מוס ריבת חלב? כל מה שאתם צריכים זה להקציף את המצרכים, להעביר את המלית לתבנית ולחכות שיקפא. מסוג המתכונים שלא מפסיקים ליישר
רוצים לדעת איך להכין גלידה ביתית של מוס ריבת חלב? כל מה שאתם צריכים זה להקציף את המצרכים, להעביר את המלית לתבנית ולחכות שיקפא. מסוג המתכונים שלא מפסיקים ליישר
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 3]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2723
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2723.0 קק״ל 5446.0 קק״ל
    פחמימות 291.3 גרם 582.7 גרם
    שומן 158.7 גרם 317.3 גרם
    נתרן 566.2 מ״ג 1132.4 מ״ג
    חלבון 37.6 גרם 75.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 78.3 גרם 156.6 גרם
    כולסטרול 607.4 מ״ג 1214.7 מ״ג
    סידן 1119.3 מ״ג 2238.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 1579.0 מ״ג 3158.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2723
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2723.0 קק״ל 5446.0 קק״ל
    פחמימות 291.3 גרם 582.7 גרם
    שומן 158.7 גרם 317.3 גרם
    נתרן 566.2 מ״ג 1132.4 מ״ג
    חלבון 37.6 גרם 75.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 2.7 גרם
    שומן רווי 78.3 גרם 156.6 גרם
    כולסטרול 607.4 מ״ג 1214.7 מ״ג
    סידן 1119.3 מ״ג 2238.7 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 2.3 מ״ג
    אשלגן 1579.0 מ״ג 3158.0 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 7.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מניחים בקערת מיקסר את השמנת המתוקה, החלב המרוכז, ואינסטנסט הפודינג.
  2. מקציפים יחד עם וו קצפה לקרם אוורירי, חלק ויציב (להיזהר מהקצפת יתר).
  3. מוסיפים 4 כפות ריבת חלב ומקציפים עוד חצי דקה.
  4. מוזגים את הקרם לשתי התבניות עם נייר אפייה לתבנית אינגליש קייק הנמל.
  5. מפזרים את פירורי העוגיות מעל הקרם ומקפיאים למשך שעתיים לפחות.
  6. לאחר ההקפאה מחלצים מהתבנית, הופכים על צלחת הגשה שטוחה ומקלפים בעדינות את נייר האפייה.
  7. מעבירים את ריבת החלב שנותרה לשק זילוף ומזלפים פסים של ריבת חלב מעל. פורסים ומגישים.
גלידה ביתית של מוס ריבת חלב1
גלידה ביתית של מוס ריבת חלב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות