עוגת גבינה אפויה
מי שמכין עוגות גבינה יודע כמה זמן אפייה העוגה הזו דורשת. אנחנו מודים שלפני שניסינו את העוגה הזו היינו סקפטיים אבל אחרי שתטעמו אותה אתם תבינו למה היא כל כך מוצלחת. תהנו!
מי שמכין עוגות גבינה יודע כמה זמן אפייה העוגה הזו דורשת. אנחנו מודים שלפני שניסינו את העוגה הזו היינו סקפטיים אבל אחרי שתטעמו אותה אתם תבינו למה היא כל כך מוצלחת. תהנו!
- גיל אטלן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6259.0 קק״ל 6259.0 קק״לפחמימות 642.5 גרם 642.5 גרםשומן 370.5 גרם 370.5 גרםנתרן 1491.0 מ״ג 1491.0 מ״גחלבון 92.5 גרם 92.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרםכולסטרול 942.4 מ״ג 942.4 מ״גסידן 1265.4 מ״ג 1265.4 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1862.5 מ״ג 1862.5 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל 8 שעות
-
קלוריות6259
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6259.0 קק״ל 6259.0 קק״לפחמימות 642.5 גרם 642.5 גרםשומן 370.5 גרם 370.5 גרםנתרן 1491.0 מ״ג 1491.0 מ״גחלבון 92.5 גרם 92.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרםכולסטרול 942.4 מ״ג 942.4 מ״גסידן 1265.4 מ״ג 1265.4 מ״גברזל 6.9 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 1862.5 מ״ג 1862.5 מ״גאבץ 6.3 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 6259 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגת גבינה אפויה
-
100 גרם חמאהמומסת
-
200 גרם פתי בר ונילמרוסקת (אפשר גם חצי חצי עם עוגיות לוטוס)
-
700 גרם גבינת שמנתאו גבינת מסקרפונה
-
400 גרם חלב מרוכז
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
ציפוי
-
400 גרם ריבת דובדבניםאו כל ריבה אחרת שאוהבים
אופן הכנה
- מצפים תחתית של תבנית קפיצית קוטר 20 ס”מ בנייר אפייה ומורחים אותה היטב בחמאה מומסת.
- בקערה מערבבים את פירורי העוגיות יחד עם החמאה המומסת ודוחסים את התערבות בשכבה אחידה לתחתית התבנית.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את גבינת השמנת למשך 2 דקות. מוסיפים את החלב המרוכז, הביצים והווניל ומקצפים לעוד כ-2 דקות.
- מוזגים את התערובת בזהירות על תחתית העוגיות ומשטחים יפה.
- פותחים את המכשיר ומכניסים את צלחת הטיגון עם הרגליים מקופלות פנימה לתחתית הסיר.
- מעבירים את המתג החכם למצב טיגון באוויר/בישול; בוחרים את תוכנית אפייה/צלייה - מכוונים ל-150 מעלות צלסיוס ומכוונים את הטיימר ל-35-40 דקות.
- מניחים את תבנית העוגה על גבי צלחת הטיגון, סוגרים ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
- לאחר כ-35 דקות, פותחים את המכסה. שימו לב שהעוגה צריכה להיות מעט שחומה בשוליים ורוטטת במרכז; אם צריך, הוסיפו עוד כ-5-7 דקות אפייה.
- מוציאים את התבנית ומצננים כשעה על רשת צינון. מעבירים למקרר או למקפיא למשך 6-8 שעות.
- לאחר קירור מלא, מעבירים סכין חמה סביב העוגה ומוציאים אותה מהתבנית.
- מגישים עם ריבת דובדבנים או כל ריבה אחרת שאוהבים.
אופן הכנה
- מצפים תחתית של תבנית קפיצית קוטר 20 ס”מ בנייר אפייה ומורחים אותה היטב בחמאה מומסת.
- בקערה מערבבים את פירורי העוגיות יחד עם החמאה המומסת ודוחסים את התערבות בשכבה אחידה לתחתית התבנית.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את גבינת השמנת למשך 2 דקות. מוסיפים את החלב המרוכז, הביצים והווניל ומקצפים לעוד כ-2 דקות.
- מוזגים את התערובת בזהירות על תחתית העוגיות ומשטחים יפה.
- פותחים את המכשיר ומכניסים את צלחת הטיגון עם הרגליים מקופלות פנימה לתחתית הסיר.
- מעבירים את המתג החכם למצב טיגון באוויר/בישול; בוחרים את תוכנית אפייה/צלייה - מכוונים ל-150 מעלות צלסיוס ומכוונים את הטיימר ל-35-40 דקות.
- מניחים את תבנית העוגה על גבי צלחת הטיגון, סוגרים ולוחצים על כפתור התחלה/עצירה.
- לאחר כ-35 דקות, פותחים את המכסה. שימו לב שהעוגה צריכה להיות מעט שחומה בשוליים ורוטטת במרכז; אם צריך, הוסיפו עוד כ-5-7 דקות אפייה.
- מוציאים את התבנית ומצננים כשעה על רשת צינון. מעבירים למקרר או למקפיא למשך 6-8 שעות.
- לאחר קירור מלא, מעבירים סכין חמה סביב העוגה ומוציאים אותה מהתבנית.
- מגישים עם ריבת דובדבנים או כל ריבה אחרת שאוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן