-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 594.6 קק״ל 2378.5 קק״לפחמימות 54.9 גרם 219.7 גרםשומן 35.0 גרם 139.8 גרםנתרן 121.2 מ״ג 484.7 מ״גחלבון 11.7 גרם 46.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.2 גרםשומן רווי 16.6 גרם 66.4 גרםכולסטרול 11.1 מ״ג 44.4 מ״גסידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 192.7 מ״ג 770.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות595
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 594.6 קק״ל 2378.5 קק״לפחמימות 54.9 גרם 219.7 גרםשומן 35.0 גרם 139.8 גרםנתרן 121.2 מ״ג 484.7 מ״גחלבון 11.7 גרם 46.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.2 גרםשומן רווי 16.6 גרם 66.4 גרםכולסטרול 11.1 מ״ג 44.4 מ״גסידן 61.6 מ״ג 246.5 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 192.7 מ״ג 770.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 595 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 משמשים טריים בינונייםאו נקטרינות
-
60 גרם גבינת ברי
-
1 כף דבש
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלוייםקצוצים
-
2 גבעולי טימין טרירק העלים
-
1/2 חבילה בצק עליםחתוך ל-4 מלבנים של 7*14 ס"מ
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
אופן הכנה
- פורסים את המשמש לפלחים בעובי של בערך 1-2 סנטימטרים ומניחים בצד.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מתאים ומזלפים עליו מעט דבש.
- מעל מפזרים מעט פיסטוקים קצוצים ועלי טימין.
- מניחים מעל בשורה את גבינת הברי ואת פרוסות המשמש.
- מכסים את הכל בבצק עלים, מהדקים בקצוות בעזרת מזלג.
- אופים בנינג’ה גריל על 180 מעלות 17 דקות.
- הופכים את המאפה ומגישים.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- פורסים את המשמש לפלחים בעובי של בערך 1-2 סנטימטרים ומניחים בצד.
- מרפדים תבנית נינג’ה גריל בנייר אפייה מתאים ומזלפים עליו מעט דבש.
- מעל מפזרים מעט פיסטוקים קצוצים ועלי טימין.
- מניחים מעל בשורה את גבינת הברי ואת פרוסות המשמש.
- מכסים את הכל בבצק עלים, מהדקים בקצוות בעזרת מזלג.
- אופים בנינג’ה גריל על 180 מעלות 17 דקות.
- הופכים את המאפה ומגישים.
**אזהרות! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן