פופקורן מגנום
כשראינו את המתכון הזה ברשת היינו חייבים לנסות אותו בסמארט ליד של נינג'ה ולא תאמינו כמה מגניב וטעים זה יוצא! פופקורן מגנום מטריף ברבע שעה של הכנה
כשראינו את המתכון הזה ברשת היינו חייבים לנסות אותו בסמארט ליד של נינג'ה ולא תאמינו כמה מגניב וטעים זה יוצא! פופקורן מגנום מטריף ברבע שעה של הכנה
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 840.0 קק״ל 1680.0 קק״לפחמימות 72.4 גרם 144.9 גרםשומן 50.8 גרם 101.5 גרםנתרן 1160.5 מ״ג 2320.9 מ״גחלבון 11.2 גרם 22.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.6 גרם 9.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 0.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות840
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 840.0 קק״ל 1680.0 קק״לפחמימות 72.4 גרם 144.9 גרםשומן 50.8 גרם 101.5 גרםנתרן 1160.5 מ״ג 2320.9 מ״גחלבון 11.2 גרם 22.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 4.6 גרם 9.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 0.3 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.3 מ״ג 0.6 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 840 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 יחידה מגנום שוקולד
-
4 כפות שמן קנולה
-
2 כוסות גרעיני תירס לפופקורן
-
3 כפות סוכר לבן
אופן הכנה
- מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית של “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה” “HI”.
- שמים בסיר סמארט ליד של נינג’ה שמן, מגנום אחד, גרגירי פופקורן ומערבבים היטב עד שהגלידה נמסה.
- רצוי לערבב תוך כדי בישול עד ששומעים את הפופקורן הראשון מתפוצץ.
- סוגרים את מכסה הזכוכית של החלק העליון של סיר הלחץ.
- מבשלים 2-3 דקות עד שהפופקורן מוכן ומעבירים לכלי הגשה.
אופן הכנה
- מזיזים את הסליידר לעמדה האמצעית של “טיגון באוויר/בישול” ובוחרים בפונקציית “בישול צריבה” “HI”.
- שמים בסיר סמארט ליד של נינג’ה שמן, מגנום אחד, גרגירי פופקורן ומערבבים היטב עד שהגלידה נמסה.
- רצוי לערבב תוך כדי בישול עד ששומעים את הפופקורן הראשון מתפוצץ.
- סוגרים את מכסה הזכוכית של החלק העליון של סיר הלחץ.
- מבשלים 2-3 דקות עד שהפופקורן מוכן ומעבירים לכלי הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן