עוגת בנטו דובי
כמה שאנחנו אוהבים את העוגות המדויקות והיפות של מיס פטל! מתכון של עוגת בנטו קטנה ומתוקה שאי אפשר לעמוד בחמידות ובמתיקות שלה. הטריק של לצפות את העוגה בוופלים טחונים זו בשורה אמיתית
כמה שאנחנו אוהבים את העוגות המדויקות והיפות של מיס פטל! מתכון של עוגת בנטו קטנה ומתוקה שאי אפשר לעמוד בחמידות ובמתיקות שלה. הטריק של לצפות את העוגה בוופלים טחונים זו בשורה אמיתית
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3227.6 קק״ל 3227.6 קק״לפחמימות 428.2 גרם 428.2 גרםשומן 154.0 גרם 154.0 גרםנתרן 1292.8 מ״ג 1292.8 מ״גחלבון 36.0 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 7.9 גרםשומן רווי 62.0 גרם 62.0 גרםכולסטרול 362.6 מ״ג 362.6 מ״גסידן 144.6 מ״ג 144.6 מ״גברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 521.8 מ״ג 521.8 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות3228
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3227.6 קק״ל 3227.6 קק״לפחמימות 428.2 גרם 428.2 גרםשומן 154.0 גרם 154.0 גרםנתרן 1292.8 מ״ג 1292.8 מ״גחלבון 36.0 גרם 36.0 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 7.9 גרםשומן רווי 62.0 גרם 62.0 גרםכולסטרול 362.6 מ״ג 362.6 מ״גסידן 144.6 מ״ג 144.6 מ״גברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 521.8 מ״ג 521.8 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 3228 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
2 חלמונים M
-
2 חלבונים M
-
50גרם או 1/4 כוס סוכר לבן
-
25 גרם חמאהמומסת, לא חמה
-
35 גרם קמח לבן
-
15 גרם קורנפלור
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית תמצית וניל
מילוי
-
1 כוס ממרח שוקולד
ציפוי
-
200 גרם וופלים בטעם שוקולדגלבוסרה
קישוט
-
20 גרם חטיף שוקולדכדורי שוקולד קליק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מקציפים במיקסר חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
- מערבבים בצלוחית חלמונים, תמצית וניל וחמאה. מוסיפים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתאחד.
- מערבבים ביחד קמח וקורנפלור, ומנפים פנימה לתוך התערובת בפעמיים-שלוש. אחרי כל פעם מקפלים קלות בעזרת מרית עד שמתאחד.
- שופכים את התערובת ל-2 תבניות קטנות, מיישרים ומכניסים לתנור למשך כ-15-18 דקות עד שהעוגות מתייצבת ומזהיבות מעט מלמעלה.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מורחים עוגה אחת בממרח שוקולד מלמעלה ומניחים מעליה את העוגה השניה.
- מורחים ממרח שוקולד מעל העוגה וסביב הדפנות, בשכבה דקה.
- מכניסים את הוופלים למעבד מזון וטחנים לפירורים דקים. מצפים את העוגה בפירורים.
- את יתרת הפירורים מערבבים עם כף ממרח השוקולד ויוצרים עיגולים לאוזניים ולאף.
- מעטרים בכדורי שוקולד (קליק) ומחברים את האוזניים בעזרת פסטה ספגטי.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מקציפים במיקסר חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
- מערבבים בצלוחית חלמונים, תמצית וניל וחמאה. מוסיפים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתאחד.
- מערבבים ביחד קמח וקורנפלור, ומנפים פנימה לתוך התערובת בפעמיים-שלוש. אחרי כל פעם מקפלים קלות בעזרת מרית עד שמתאחד.
- שופכים את התערובת ל-2 תבניות קטנות, מיישרים ומכניסים לתנור למשך כ-15-18 דקות עד שהעוגות מתייצבת ומזהיבות מעט מלמעלה.
- מוציאים מהתנור ומצננים.
- מורחים עוגה אחת בממרח שוקולד מלמעלה ומניחים מעליה את העוגה השניה.
- מורחים ממרח שוקולד מעל העוגה וסביב הדפנות, בשכבה דקה.
- מכניסים את הוופלים למעבד מזון וטחנים לפירורים דקים. מצפים את העוגה בפירורים.
- את יתרת הפירורים מערבבים עם כף ממרח השוקולד ויוצרים עיגולים לאוזניים ולאף.
- מעטרים בכדורי שוקולד (קליק) ומחברים את האוזניים בעזרת פסטה ספגטי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן