עוגת בנטו דובי

כמה שאנחנו אוהבים את העוגות המדויקות והיפות של מיס פטל! מתכון של עוגת בנטו קטנה ומתוקה שאי אפשר לעמוד בחמידות ובמתיקות שלה. הטריק של לצפות את העוגה בוופלים טחונים זו בשורה אמיתית
כמה שאנחנו אוהבים את העוגות המדויקות והיפות של מיס פטל! מתכון של עוגת בנטו קטנה ומתוקה שאי אפשר לעמוד בחמידות ובמתיקות שלה. הטריק של לצפות את העוגה בוופלים טחונים זו בשורה אמיתית
  • שרית נובק
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3227.6 קק״ל 3227.6 קק״ל
    פחמימות 428.2 גרם 428.2 גרם
    שומן 154.0 גרם 154.0 גרם
    נתרן 1292.8 מ״ג 1292.8 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 62.0 גרם 62.0 גרם
    כולסטרול 362.6 מ״ג 362.6 מ״ג
    סידן 144.6 מ״ג 144.6 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 521.8 מ״ג 521.8 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3228
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3227.6 קק״ל 3227.6 קק״ל
    פחמימות 428.2 גרם 428.2 גרם
    שומן 154.0 גרם 154.0 גרם
    נתרן 1292.8 מ״ג 1292.8 מ״ג
    חלבון 36.0 גרם 36.0 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 7.9 גרם
    שומן רווי 62.0 גרם 62.0 גרם
    כולסטרול 362.6 מ״ג 362.6 מ״ג
    סידן 144.6 מ״ג 144.6 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    אשלגן 521.8 מ״ג 521.8 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגה

מילוי

ציפוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מקציפים במיקסר חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
  3. מערבבים בצלוחית חלמונים, תמצית וניל וחמאה. מוסיפים לתערובת החלבונים ומערבבים בעדינות עם מרית עד שמתאחד.
  4. מערבבים ביחד קמח וקורנפלור, ומנפים פנימה לתוך התערובת בפעמיים-שלוש. אחרי כל פעם מקפלים קלות בעזרת מרית עד שמתאחד.
  5. שופכים את התערובת ל-2 תבניות קטנות, מיישרים ומכניסים לתנור למשך כ-15-18 דקות עד שהעוגות מתייצבת ומזהיבות מעט מלמעלה.
  6. מוציאים מהתנור ומצננים.
  7. מורחים עוגה אחת בממרח שוקולד מלמעלה ומניחים מעליה את העוגה השניה.
  8. מורחים ממרח שוקולד מעל העוגה וסביב הדפנות, בשכבה דקה.
  9. מכניסים את הוופלים למעבד מזון וטחנים לפירורים דקים. מצפים את העוגה בפירורים.
  10. את יתרת הפירורים מערבבים עם כף ממרח השוקולד ויוצרים עיגולים לאוזניים ולאף.
  11. מעטרים בכדורי שוקולד (קליק) ומחברים את האוזניים בעזרת פסטה ספגטי.
עוגת בנטו דובי
עוגת בנטו דובי. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות