רקע הנמל

מתכון של טירמיסו עם בישקוטים ביתיים

עדי מרום מפתיעה עם מתכון חדש של טירמיסו ריבת חלב עם בישקוטים ביתיים. אחרי שתכינו אותם פעם אחת לא תצליחו לקנות קנויים. בתיאבון!
עדי מרום מפתיעה עם מתכון חדש של טירמיסו ריבת חלב עם בישקוטים ביתיים. אחרי שתכינו אותם פעם אחת לא תצליחו לקנות קנויים. בתיאבון!
  • עדי מרום
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    6266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6266.0 קק״ל 6266.0 קק״ל
    פחמימות 510.9 גרם 510.9 גרם
    שומן 386.1 גרם 386.1 גרם
    נתרן 1422.1 מ״ג 1422.1 מ״ג
    חלבון 125.1 גרם 125.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרם
    כולסטרול 2157.7 מ״ג 2157.7 מ״ג
    סידן 1469.8 מ״ג 1469.8 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 2216.2 מ״ג 2216.2 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    6266
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6266.0 קק״ל 6266.0 קק״ל
    פחמימות 510.9 גרם 510.9 גרם
    שומן 386.1 גרם 386.1 גרם
    נתרן 1422.1 מ״ג 1422.1 מ״ג
    חלבון 125.1 גרם 125.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 4.0 גרם
    שומן רווי 196.2 גרם 196.2 גרם
    כולסטרול 2157.7 מ״ג 2157.7 מ״ג
    סידן 1469.8 מ״ג 1469.8 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 2216.2 מ״ג 2216.2 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


בישקוטים ביתיים

טבילת הבישקוטים


אופן הכנה

  1. מכינים את הבישקוטים: מפרידים ל2 קערות חלבונים וחלמונים, את החלבונים מניחים בקערת המיקסר עם קורט מלח, מפעילים עם בלון הקצפה ומוסיפים בהדרגה חצי מכמות הסוכר כ7 דקות עד קבלת קצף יציב.
  2. בקערת החלמונים מניחים את יתרת הסוכר וטורפים טוב טוב מספר דקות עד קבלת קצף בהיר.
  3. מאחדים בין התערובות בתנועות קיפול עד קבלת מסה חלקה, מוסיפים את הקמח והקורנפלור ומקפלים עד איחוד.
  4. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר עגול חלק ומזלפים בישקוטים באורך 4 מ״מ. בוזקים בנדיבות אבקת סוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות טורבו כ12 דקות, מוציאים ומצננים על השיש.
  5. מכינים את הקרם: בקערת המיקסר מניחים גבינת מסקרפונה, שמנת להקצפה וסוכר ומפעילים עד קבלת קרם, מוסיפים פודינג וניל ומפעילים עד איחוד.
  6. מרכיבים את הטירמיסו: מכינים קערה עם חלב וטובלים את הבישקוטים שהכנו.
  7. מניחים במסודר בתבנית מלבנית עד שמתקבלת שכבה אחידה, מעל מניחים חצי מכמות הקרם ומיישרים, טובלים שוב בישקוטים בחלב ומסדרים אחד ליד השני. מכסים ביתרת הקרם ומיישרים, מכניסים למקרר לשעה.
  8. מכינים את הציפוי: מניחים על תבנית עם נייר אפייה שקדים פרוסים, מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות כ10 דקות ומצננים על השיש.
  9. בקערה ממיסים חמאה ומוסיפים ריבת חלב, מערבבים ומוסיפים את השקדים שקלינו, מניחים מעל העוגה את הציפוי ומיישרים בעזרת פלטה, את העוגה מכניסים למקרר ל3 שעות לפחות להתייצבות ואז מגישים. תהנו!
מתכון של טירמיסו עם בישקוטים ביתיים
מתכון של טירמיסו עם בישקוטים ביתיים. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מאי

    האם אפשר להחליף במקום גבינת מסקרפונה לקרם מסקרפונה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      זה יצא מאוד מתוק ובמרקם פחות מתאים

קטגוריות

אביזרים

טכניקות