בוש קאבר דסקטופ

עוגת סולת בסבוסה

לסיים את צום יום כיפור עם עוגת סולת עסיסית ורכה זה אחד הרגעים הכי מספקים בשנה. מתכון מנצח לעוגה נוסטלגית וטעימה. בתיאבון!
לסיים את צום יום כיפור עם עוגת סולת עסיסית ורכה זה אחד הרגעים הכי מספקים בשנה. מתכון מנצח לעוגה נוסטלגית וטעימה. בתיאבון!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3444.7 קק״ל 3444.7 קק״ל
    פחמימות 569.5 גרם 569.5 גרם
    שומן 107.2 גרם 107.2 גרם
    נתרן 711.7 מ״ג 711.7 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 64.8 גרם 64.8 גרם
    כולסטרול 98.1 מ״ג 98.1 מ״ג
    סידן 962.1 מ״ג 962.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 5264.8 מ״ג 5264.8 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    3445
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3444.7 קק״ל 3444.7 קק״ל
    פחמימות 569.5 גרם 569.5 גרם
    שומן 107.2 גרם 107.2 גרם
    נתרן 711.7 מ״ג 711.7 מ״ג
    חלבון 53.5 גרם 53.5 גרם
    סיבים תזונתיים 17.6 גרם 17.6 גרם
    שומן רווי 64.8 גרם 64.8 גרם
    כולסטרול 98.1 מ״ג 98.1 מ״ג
    סידן 962.1 מ״ג 962.1 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 5264.8 מ״ג 5264.8 מ״ג
    אבץ 8.5 מ״ג 8.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תבנית מרובעת 15X15

עוגת סולת

קישוט (לא חובה)

סירופ


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: מערבלים במיקסר את כל מרכיבי העוגה ביחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מעבירים את הבלילה לתבנית מרובעת 15*15 ומשומנת. אפשרי בשלב הזה לקשט עם שקדים את הטופ של העוגה.
  4. מכניסים לתנור לכ-15 דקות.
  5. מכינים את הסירופ: מבשלים בסיר קטן את כל רכיבי הסירופ עד להרתחה, מנמיכים ללהבה בינונית וממשיכים לבשל כ-10 דקות.
  6. מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים אותה. מוזגים את הסירופ שהתקרר על העוגה, בזילופים עדינים ומגישים.
  7. מכניסים שנית לאפייה נוספת של כ-10 דקות נוספות עד להשחמה.
עוגת סולת בסבוסה
עוגת סולת בסבוסה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    נורית נונו

    לא ברור כמה זמן צריך לאפות

      Avatar
      מערכת Foody

      15 דקות ואז אחרי הצינון והוספת הסירופ אופים עוד 10 דקות (סה”כ 25 דקות)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות