-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.2 קק״ל 1309.2 קק״לפחמימות 32.7 גרם 196.3 גרםשומן 0.2 גרם 1.3 גרםנתרן 5.9 מ״ג 35.3 מ״גחלבון 1.0 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.5 מ״ג 99.2 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 219.6 מ״ג 1317.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות218
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 218.2 קק״ל 1309.2 קק״לפחמימות 32.7 גרם 196.3 גרםשומן 0.2 גרם 1.3 גרםנתרן 5.9 מ״ג 35.3 מ״גחלבון 1.0 גרם 6.1 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 17.5 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 16.5 מ״ג 99.2 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 219.6 מ״ג 1317.8 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 218 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 תפוזים בינוניים
-
1 אגס בינוני
-
1 תפוח עץ אדום בינוני
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס מים
-
3 יחידות מסמר ציפורן
-
1 כפית פלפל אנגליגרגירים שלמים
-
2 יחידות כוכבי אניס
-
2 יחידות מקלות קינמון
-
1 בקבוק יין אדום יבש
-
30 מ"ל ברנדי
אופן הכנה
- חותכים את הפירות לחתיכות קטנות יחסית כדי שיוכלו להיכנס לכוס.
- מכינים את הסירופ: מדליקים את סיר הסמארט ליד של נינג׳ה על מצב בישול, מוזגים פנימה את הסוכר, המים והתבלינים ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת סירופ במרקם סמיך.
- מעבירים את סיר הסמארט ליד למצב בישול איטי, מוזגים פנימה את היין ומוסיפים את הפירות שחתכנו קודם והברנדי, והסנגריה שלנו מוכנה להגשה (זהירות לא להביא את הסנגריה לכדי רתיחה כדי שלא לאבד מהאלכוהול).
- מוזגים לכוסות ומקשטים בפרוסת תפוז. שנה אזרחית טובה. תהנו.
*אזהרה! מכיל אלכוהול, מומלץ להמנע משתייה מופרזת! שתיית אלכוהול מותרת מגיל 18 ומעלה.
אופן הכנה
- חותכים את הפירות לחתיכות קטנות יחסית כדי שיוכלו להיכנס לכוס.
- מכינים את הסירופ: מדליקים את סיר הסמארט ליד של נינג׳ה על מצב בישול, מוזגים פנימה את הסוכר, המים והתבלינים ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת סירופ במרקם סמיך.
- מעבירים את סיר הסמארט ליד למצב בישול איטי, מוזגים פנימה את היין ומוסיפים את הפירות שחתכנו קודם והברנדי, והסנגריה שלנו מוכנה להגשה (זהירות לא להביא את הסנגריה לכדי רתיחה כדי שלא לאבד מהאלכוהול).
- מוזגים לכוסות ומקשטים בפרוסת תפוז. שנה אזרחית טובה. תהנו.
*אזהרה! מכיל אלכוהול, מומלץ להמנע משתייה מופרזת! שתיית אלכוהול מותרת מגיל 18 ומעלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
שכחתם לכתוב יין במצרכים
תודה רבה בלה, תוקן