סנו רקע

עוגיות חמאה קלות ומהירות בציפוי שוקולד

אחד האתגרים עם עוגיות חמאה הוא העיסוק בבצק - לא במקרה הזה! עוגיות חמאה עם שוקולד כל כך קלות להכנה שתרצו להכין אותן כל שבוע
אחד האתגרים עם עוגיות חמאה הוא העיסוק בבצק - לא במקרה הזה! עוגיות חמאה עם שוקולד כל כך קלות להכנה שתרצו להכין אותן כל שבוע
  • גיא הראל
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.3 קק״ל 3566.4 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 392.6 גרם
    שומן 10.0 גרם 200.5 גרם
    נתרן 48.7 מ״ג 975.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 18.3 גרם
    כולסטרול 12.8 מ״ג 255.2 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 144.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 51.1 מ״ג 1022.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    178
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 178.3 קק״ל 3566.4 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 392.6 גרם
    שומן 10.0 גרם 200.5 גרם
    נתרן 48.7 מ״ג 975.0 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 47.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 18.3 גרם
    כולסטרול 12.8 מ״ג 255.2 מ״ג
    סידן 7.2 מ״ג 144.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 51.1 מ״ג 1022.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
גיא הראל
X

2 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות חמאה

ציפוי


אופן הכנה

  1. שמים במעבד מזון סוכר, חמאה, קמח ומלח ומעבדים לתערובת פירורית.
  2. מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שנוצר כדור בצק - יש להימנע מעיבוד יתר.
  3. מחלקים את הבצק לכ-20 כדורים, מגלגלים ומועכים מעט.
  4. מסדרים בתבנית עם נייר אפייה, ואופים בתנור 175 מעלות כ-10 דקות עד שמתחיל להזהיב. מצננים לחלוטין.
  5. ממיסים את השוקולד בקערת זכוכית במיקרוגל (כל פעם 20 שניות ומערבבים קצת, עד שנמס לגמרי).
  6. טובלים את העוגיות בשוקולד (מומלץ לצפות רק חצי עוגייה) ומגישים.
עוגיות חמאה קלות ומהירות בציפוי שוקולד2
עוגיות חמאה קלות ומהירות בציפוי שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    דורית חימוביץ

    אפשר להקפיא אחרי הכנה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי דורית, אפשר להקפיא אבל במהלך ההפשרה זה ישנה את המרקם של העוגיה. מומלץ להקפיא לפני האפייה, ואז תמיד אפשר להכניס לתנור למספר דקות ולאפות.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות